Гипсокартон тавани - фигури

от admin 28.06.2017 0 коментар(и)

Поставихме това общо заглавие на темата, за да насочим вниманието на почитателите на сухото строителство към една по-творческа тема. Тази свързана с монтирането на тавани от гипсокартон и прилагането към тях на най-различни фигури, които по зашеметяващ начин се вписват в средата на модерния дом и увеличават естетическото въздействие в интериора. Затова темата е събрана в тези три ключови думи:  гипсокартон, тавани, фигури.

В този смисъл, страхотните предимства на гипсокартона не се използват само за да се правят изолации на стени и тавани, но и за направата на естетически завършени фигури, които да добавят екстра качество в интериора. Гъвкавостта на този материал и на дейностите свързани със сухото строителство спомагат за оформянето на най-различни фигури от гипсокартон на тавана.

В първия момент всичко зависи от въображението на собствениците, които са поръчали монтаж на гипсокартон на тавана в техния дом и изработването на фигури от гипсокартон. Съвременната строителна техника и майсторите с опит могат да направят чудеса в интериора, за да постигнат забележителен ефект с фигури на тавана от гипсокартон.

Втората стъпка обаче е свързана с намирането на майстори, които са способни да изпълнят фигури от гипсокартон на таван, така че наистина да се получи този забележителен естетически ефект, за който говорим още от началото на текста. Защото това е дейност, която се върши поетапно и във всички фази на изпълнение има нужда от намесата на различни професионалисти, които да проектират, осигурят нужните материали и след това да изпълнят проекта за таван с фигури от гипсокартон.

Сред най-разпространените варианти в съвременното строителство в София са, тавани с фигури от гипсокартон, които в съчетание с луни за вграждане стоят страхотно в атмосферата на хола или всекидневната. Много разпространени сред собствениците са стилизирани цветя от гипсокартон върху тавана. Има варианти за най-различни декорации, в най-различни стилизирани, деформирани и смесени, геометрични фигури на тавана, които са придружени с необходимото ниво на изпълнение. Много разпространена е фигура от гипсокартон, която да стои над полилей в хола. Въображението на хората няма край, а в Зид-ко ЕООД, притежаваме опита и майсторството, за да изпълним вашето желание за монтаж на фигури от гипсокартон върху тавана.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече