Баланс в интериора след монтаж с преградна стена от гипсокартон

от admin 30.06.2017 0 коментар(и)

Ремонти на апартаменти в София се правят по най-различни причини. Често собствениците се оказват в положение, в което трябва да инсталират преградна стена от гипсокартон, за да реализират пространство в дома по един различен начин. Такива решения са необходими най-често когато трябва да се отдели ново помещение за малко дете (при положение, че апартаментът не е имал проектирана детска стая); когато трябва да се отдели място за хранене с по-голяма маса, когато трябва да се отдели място за складиране и дори в за отделяне на тоалетната от банята.

Следва обаче да кажем, че такова пространство и ремонта с преградна стена от гипсокартон се прави само след изрично обмисляне и проектиране на средата. Макар че сухото строителство предполага по-малко отпадъчен материал и замърсяване в апартамента, пак има известни неудобства и трудности на изпълнение. Проектът се прави с цел, средата в апартамента да се разшири от гледна точка на новото помещение, което ще се ползва със специални привилегии, или просто ще бъде мястото на разделение на две допълващи се стаи (какво в случая с банята).

Преградната стена от гипсокартон от една страна затваря познатото ви пространство, но от друга отваря ново, което идва със своята функция. Това е залогът за новия смисъл на вътрешната среда в апартамента и това е първопричината накарала ви да изберете ремонт с преградна стена от гипсокартон.

Когато се изпълнява от професионалисти, преградната стена става бързо и лесно. В зависимост от предназначението на стената, конструкцията на преградната стена от гипсокартон може да се направи по-дебела или по-тънка; в нея могат да се поставят различни изолационни материали; може също така да се остави място откъдето да минат кабелите и инсталацията за осветителната или отоплителна система на новата обособена зона. Работата с гипсокартон трябва винаги да бъде изпълнена, така че новите собственици да се ползват от всички предимства на гипсокартона. А сега, нека оставим всичко в ръцете на майсторите. В Зид-ко ЕООД ще ги намерите.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече