Вътрешен ремонт на апартаменти в София

от admin 13.07.2017 0 коментар(и)

Не е тайна за никого, че София е града в България с най-много отдавания под наем на жилища и апартаменти. Освен това, много апартаменти са собственост на компании инвестирали в тяхното строителство и те държат правата върху първоначалната вътрешна подредба на пространството, инсталациите в жилището, системите за сигурност, изобщо всичко, което засяга условията а живот. Да кажем обаче, че изпаднете в положение да сте наемател в такъв апартамент или изобщо да сте наематели и внезапно започне теч в банята, заради запушена тоалетна. Вие сте взели най-модерния инструмент за отпушване на тоалетната, но има риск да повредите инсталацията в банята. Какво ще направите? Повечето наемодатели и мениджъри на недвижими имоти не се интересуват, ако наемателите сами се справят с много дребни проблеми, но ако се опитате да поправите проблема в тоалетната, но вместо това навредите още повече, може да се наложи да платите на професионалист ремонт на банята.  

Това е само един малък пример за възможни различни ситуации свързани с вътрешни ремонти на апартаменти в София. Има наемодатели, които не биха искали и един пирон да забиете в стената им, какво остава тогава, за ремонти тип ‘поправи си сам’. В такива случаи изборът на строително ремонтна фирма, която да оперира в София, познава средата на живот и тип апартаменти, които следва да се ремонтират, е наложителен. Освен това при необходимост от вътрешен ремонт на апартамент, понякога трябва мигновена реакция и бърза намеса. Фирмата, трябва да пристигне бързо и да острани проблема, така че вие като наематели да сте взели най-доброто решение.

Хазяите и мениджърите на недвижими имоти казват, че най-голямата им загриженост при самоинициативни ремонти в имота под наем, е че въпреки добрите си намерения, може наемателите да не знаят какво точно правят. Може да мислите, че с модерния инструмент, ще достигнете запушването, но така също рискува надраскване, напукване или счупване на порцелана на хазяина, а ако случайно повредите тръбите, може да доведе до допълнително увреждане и на съседите в жилището. Затова при нужда от вътрешен ремонт в апартамента в София, който сте наели, изберете най-адекватното решение според ситуацията и най-добре тези неща ги предвидете още в предварителен разговор с хазяите.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече