Голяма строителна фирма

от admin 01.06.2017 0 коментар(и)

За обикновените хора и тези, които не са се сблъсквали със строителни ремонти, правени от големи строителни фирми, може би не е известно, че строителните фирми имат свой естествен цикъл на развитие. Обикновено всичко започва от първа фаза, в която се работи в по-малки мащаби, със строителна бригада за строително-ремонтни услуги. Това малко предприятие, в течение на времето,  може да прерасне в голяма строителна фирма с голям административен екип, с експертна база и майстори в различни направления. Нека погледнем в предимствата на голямата строителна фирма и кога следва да ангажираме такава за изпълнение на наш проект.

Както вече споменахме, една строителна фирма се развива по-естествен начин, на базата на изпълнените проекти през годините, придобитият опит и увеличаването на екипа, който работи във всички посоки. Затова се налага хората да правят разграничение и да разпознават качествата и характеристиките на голямата строителна фирма, за да ги различават лесно от строителни фирми с по-малък капацитет.

Интересен факт е, че повечето експерти в строителството наблягат на факта, че по-малките строителни фирми имат повече предимства от една голяма строителна фирма. Това е така, от гледна точка на по-лесното управление и ръководство, от повечето свобода на избор и по-голямата разновидност на строително-ремонтните дейности в малък мащаб, които могат да бъдат поръчани. Това е така на хартия и работи по-света, но в България има характерни особености, които поставят големите строителни фирми на друга основа.

Има достатъчно много собственици и инвеститори в България, които искат да вложат парите си в строителство и благоустройство в много по-големи мащаби. Точно тези мащаби могат да бъдат обхванати единствено от голяма строителна фирма. Точно в такива ситуации си проличават предимствата на голямата строителна фирма, пред по-малката такава. Предимства в следните посоки:

- Голям опит в изпълнението на проекти от предпроектната дейност до завършването на обекта „до ключ".

- Много добри контакти с големи фирми, които осигуряват най-качествените и иновативни съвременни материали за строителство;

- Бърз контакт с най-добрите архитекти и инженери, които при по-специални изисквания да се ангажират с проектната дейност и да дават решения за изпълнението;

- Голям административен потенциал, свързан с по-бързата организация на строителния процес;

При положение, че искате да инвестирате в специален проект, който може да е свързан с жилищно строителство; строителство на кооперации или комплекс с хотели и прилежащи съоръжения; бизнес сгради, офиси, бизнес центрове, и искате всичко да протече по нормативния ред: със спазени срокове, вместване в определения бюджет, с ясно определени параметри за крайния резултат, то несъмнено трябва да се насочите към контакт и избор на голяма строителна фирма.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече