Качествени строително-ремонтни услуги в София

от admin 23.06.2017 0 коментар(и)

Нашата строителна фирма предлага различни строително-ремонтни услуги и разполага с майстори във всяко направления на строителството и интериора. Разполагаме с майстори зидаро-мазачи, електротехници, майстори за ВиК услуги, майстори за окачване на тавани и т.н.

Една от на важните задачи за всяка строително-ремонтна фирма е възможността за контрол върху качеството на изпълнение на работата.

Докато при директни отношения с майстори само на устна договорка, вие сами се превръщате в контрол върху качеството, но може да нямате необходимите познания. Това може да доведе само до скандали и неприятни ситуации. Спестете си ги. Подкрепете отношенията си с фирмата с конкретни гаранции за изпълнението на дадения ремонт чрез договор и други инструменти, които са възможни в такъв тип взаимоотношения. Допуснете майстори в дома си, чак когато имате гаранция за качествен ремонт.

Като хора, които се занимаваме с услуги, поддръжка и строително-ремонтна дейност, знаем за истории от различни места в страната, откъдето майсторите са били гонени директно заради некачествено изпълнение на договорката – при това, още в първите дни.

Начинът, по който комуникирате с фирмата, която изберете, ще ви подскаже дали сте на правилното място. Всеки собственик търси качество на изпълнение, а всяка строително-ремонтна фирма, да се докаже на пазара на тези важни за обществото строителни и ремонти услуги. С професионалното си отношение и със сръчните си ръце, всеки майстор, може да направи качествен ремонт в дома като песен.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече