Монтаж на окачени тавани от гипсокартон

от admin 08.07.2017 0 коментар(и)

Всеки монтаж и намеса в дома изискват майсторска намеса, особено за окачени тавани от гипсокартон. Гипсокартонените плоскости в съвременното обзавеждане, строителство и ремонт, само за период от 30 години, са придобили една много широка популярност. Не случайно, толкова много потребители по света се възползват от услугите на този микс от разположен гипс по средата между два листа хартия (картон) и от услугата монтаж на окачени тавани от гипсокартон.

Този вид плоскости, излъчват минималистично въздействие в помещението, а тяхната функция що се отнася до слагането им на тавана е по-скоро функционална отколкото естетическа. Така изпълнението по монтаж на окачени тавани от гипсокартон се превръща в работа, която трябва да бъде изпълнена перфектно, за да може всички качества на плоскостите да бъдат използвани най-ергономично. Иначе какъв би бил смисъла от поставянето.

Ако говорим за монтаж на окачени тавани от гипсокартон, които да имат и своята отявлена естетическа задача в дизайна, то тогава трябва да се прехвърлим в една друга категория сгради и помещения – луксозната. Където окачените тавани са комбинация с опънати тавани, съчетания от форми и повърхности, които придават блестящ завършех на пространството. Нека обаче се върнем на окачените тавани с по-близка до обикновения човек перспектива.

За да започне един монтаж на окачен таван от гипсокартон трябва да се пресметне добре всичко свързано с необходимите строителни материали. Това може да не е нещо, с което собственикът ще трябва да се справи, затова влиза в задълженията на фирмата, която следва да осигури поетапното изпълнение. Да не говорим за монтажа на конструкцията, който е индивидуален според всяко помещение и изискване както на клиента, така и на самите използвани материали. След монтажа, следва финитурата, която е свързана с важни довършителни работи като шпакловка, минаване със шлайф и боядисване според индивидуалното решение.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече