Окачени тавани за коридор

от admin 11.07.2017 0 коментар(и)

Поставете окачен таван в коридора, за една красива намеса в домашното пространство. Коридорът е една от частите на всяко жилище, която има най-силно символично и психологическо значение. Символично, защото коридорът е връзката между отделните части на дома, където се случва животът в къщата. Психологическо, защото той е свързан с подсъзнанието и дългите пътеки на мозъка, които водят до едни или други позитивни или негативни мисли.

В последното изречение се крие смисъла на това, коридорът в къщата да е винаги в спретнато и свежо състояние, да е осветен добре, да има картини или украса по пътя и всякакви други неща, които да предават позитивни мисли на човека, който минава през него. Ето чак тук се намесва нуждата от окачен таван за коридор, който да се постави така, че лошото осветление и скучното преминаване през коридора да бъде забравено завинаги.

Окачени тавани за коридор днес могат да си позволят все повече собственици на домове в България. Това е така, защото в старото строителство не се е обръщало такова внимание на коридорите, както и на тяхната естетика. Ако е било така, със сигурност не е било с днешните дизайнерски размери и със сигурност не е било масова практика. Защото днес, ако имате възможност да разгледате изпълнение проекти за окачени тавани за коридор ще видите страхотни и виртуозни решения.

Както казахме, окачен таван за коридор е много подходящ особено ако имате дълъг коридор в дома и той не е добре осветен от всички страни. Защото чрез една нова композиция на тавана, ще можете да разположите ново осветление, което да бъде окомплектовано от едни прекрасни фигурални движения по тавана. Може дори да е изцяло равен таван, но пак с модерно осветление. Защото психологическото въздействие на повече светлина в коридора веднага влияе на доброто настроение.

Ако желаете да поставите картини в коридора, интересна украса с гипсокартон на стената, или други естетически намести за повече красота в коридора, то за да се виждат със сигурност поставянето на окачен таван с разпределение на светлината ще бъде отлично решение и разрешение. Това обаче беше текст за естетическата част, изпълнението на окачен таван в коридора изисква, качествена, сериозна и професионална работа, която трябва да бъде в ръцете на най-добрите майстори.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече