Основен ремонт на апартамент

от admin 17.06.2017 0 коментар(и)

Когато едно семейство започне да обмисля да си купи апартамент в София, може да се натъкне на редица критерии, които не са по силите на бюджета му. Тогава съвсем естествено изниква въпроса: ”Защо да не направим основен ремонт на собствения ни апартамент?” „Защото и това не е шега работа!” – такъв е често отговорът на собственици на апартаменти, които вече са правели основен ремонт на апартамент; такъв е отговорът на брокери на недвижими имоти, които имат интерес да продават нови жилища; такъв е отговорът на хора, които биха искали да запазят стария си апартамент и т.н.

Нека погледнем в предимствата на това да се направи основен ремонт на апартамент, за да ги поставите на везните, когато се колебаете между покупка на нов и основен ремонт на стар апартамент!

Първото предимство е свързано със собствеността. При положение, че вече имате апартамент, един основен ремонт, ще ви струва единствено цената на самия ремонт. Няма да плащате отново, това което вече притежавате. Целта на основния ремонт е да обновите средата в апартамента; да обновите системите и инсталациите; да инсталирате нови технологични достижения на съвременната цивилизация; да погледнете и да живеете по нов начин във вече познатите ви стари условия, но вече в ново ‘облекло’.

Второто предимство на основния ремонт е, че ще бъде направен според новите нужди на семейството. С течение на времето, те се променят, а това налага промяна и на разпределението на някои неща, премахването на едни елементи и инсталирането на други. Серията от намеси при основен ремонт, може да осигури повече място и в същото време да придаде нов чар на вътрешното пространство.

Едно по-сантиментално и романтично предимство е, че когато направите основен ремонт, вие запазвате вече установените модели на живот. Вие пак имате същата гледка към планината, същия шум от улицата, същата близост с парка, същите съседи, с които се познавате – всички тези фактори не са толкова лоши, напротив, понякога човек се чувства на място,  точно там където живее и всяка промяна може да е много болезнена. В такъв случай, основният ремонт на апартамент се оказва решение за това да запазите сегашния си начин на живот, но във вече по-модерен, естетически красив, сигурен и основно ремонтиран апартамент.

В края на краищата, всеки собственик би искал да получи като резултат апартамент, който е модифициран според съвременните нужди и начин на живот. Апартамент пригоден за модерния начин на живот в София и в същото време, ремонт направен, така че да уважава първоначално вложените идеи в архитектурата и духа на самата сграда. В това се заключват няколко основни предимства при основен ремонт на апартамент в София; предимства, които могат да натежат везната в посоката за направата на основен ремонт. Всичко останало вече идва от разбирателството между собственика и фирмата изпълнител.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече