Полезни съвети за вашите ремонти

от admin 05.05.2017 0 коментар(и)

Привилегия е на големите градове, иновативните строителни методи да навлизат първо при тях. Иновациите в строителните услуги допринасят за много по-добра намеса в пространството на едно жилище, което има нужда от ремонт и съответно цени на строителните услуги, които се възвръщат много бързо. Все пак в живота никой не е застрахован от повреди в домашното жилище и експертите на Зид-ко ЕООД, могат да се дадат много интересни примери за строителни ремонти в София, които са се извършвали в голям интервал от време, но в този голям интервал са се случили много невидими проблеми. В последствие собствениците e трябвало да направят много по-скъп и голям ремонт от предвидения. За да не плащате високи цени за спешни строителни ремонти в София, приемете част от съветите в следващите редове.

Всичко започва с пример. В семейство живеещо в апартамент в София, кухнята е била инсталирана преди 20 години и оттогава са правени само малки козметични промени, които са нямали отношение към функционалността. Когато обаче в тези 20 години поддръжка не е била на ниво, семейството се е изложило на риск кухнята да рухне от един път. Затова когато бе направен огледа в този апартамент, собствениците като че ли сами започнаха да осъзнават грешката си и искаха бърз отговор и разрешение в тяхната домашна кухненска среда. На базата на тази реална ситуация, определихме няколко възможни съвета, които ще ви спестят пари, докато тече даден строителен ремонт в апартамента.

Първият съвет е свързан с поддръжката или с навременен ремонт – не отлагайте. В случая с кухнята, ако семейството е поддържало по-добре самия интериор в кухнята и примерно е сменило плочките навреме, когато са показали първите признаци на дефекти, няма да се стига до основен ремонт на цялата кухня. Плануваният ремонт е най-добрият ремонт.

Вторият съвет е да не си сменявате много често мнението. „Искам сега това, после друго, ама чух, че гипсокартона е по-добър... Така не помагате на никого. Добра строителна фирма няма да ви позволи да променяте решенията си, но ако тръгне да ви изпълнява желанията, оскъпяването е неизбежно. Затова, помислете и вземете окончателно решение преди да са започнали строителни ремонти.

Слушайте професионалистите и техните решения преди и по време на ремонта. Само така няма да допускате грешки да купувате нови уреди, които не пасват на средата или да правите инсталации там където няма нужда.

Вие, децата, животните, по възможност вън от вкъщи по-време на ремонта. Една малка беля заради присъствие или непохватна намеса на мястото на изпълнение, ще ви коства пари. Ако няма как да се изнесете, гледайте поне по време на ремонта майсторите да имат спокойна среда за работа.  Майсторите не са там, за да си говорите за плановете за ваканция, а да свършат работа.

И най-важното от гледна точка на цената. Стиснете си ръцете с изпълнителите за конкретна цена и подпишете договор, но винаги имайте предвид да си заделите няколко процента отгоре, защото няма перфектен план и перфектна ситуация. Това са строителни ремонти, а те изискват старание, постоянство, време и разбиране.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече