Ремонти апартаменти в София

от admin 20.06.2017 0 коментар(и)

 

Oт старо строителство към модерен и актуален апартамент

Огромен брой апартаменти в София са от тъй нареченото ‘старо строителство’. Това са различни едностайни, двустайни, панелни апартаменти, гарсониери и т.н., при които със сигурност има честа нужда от строително-ремонтна дейност, която да обновява и подобрява средата на живот. Тук няма да влизаме в спор, кое строителство е по-добро и кое предлага по-добри условия – пространствени, функционални, водещи качество на живот и т.н., но ще обърнем внимание на това как чрез ремонт на апартамент от типа старо строителство, може да се постигне един модерен и актуален интериор в апартамент. Ще се опитаме да изясним проектното начало при такъв вид ремонти на апартаменти София.

Идеята зад всеки ремонт на апартамент в София е той да бъде по-добро място за живеене от преди. Без значение дали ще се използва за живеене от собствениците, дали ще се даде под наем, или ще се продава, следва ремонтът да доведе до оптимизирано пространство, по-добра естетическа визия, повече функционалност съобразена със съвременния начин на живот и т.н.

При ремонт на стар апартамент, майсторите трябва да познават много добре методите на строителството от предишните поколения, за да могат ефективно да се намесват в средата. Затова всички ремонти на апартаменти София, в сграда старо строителство изискват много сериозна проектна и теоретична постановка преди да се предприеме каквото и да било. Тази предремонтна дейност ще представи ясната рамка на ремонта, при положение, че собствениците искат, с колкото се може по-малко намеса в интериора, да се постигне повече. Не че не е невъзможно, напротив, възможно е, но затова в начало се изчислява мащаба на работата; колко от работата ще е разрушаване и колко нова конструкция; колко пари ще струва на базата на труд, материали, квадратура и т.н.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече