Строителна компания в София

от admin 05.07.2017 0 коментар(и)

Планирате изграждането на нова сграда или цялостен ремонт на апартамент или къща в София и Ви предстои избор на  строителна компания – привидно има много строителни фирми, но когато трябва да избирате конкретно вероятно ще установите, че това не е било съвсем лесна задача.

На пръв поглед пазарът свързан с услуги за изпълнение на строително-ремонтни дейности в София е силно развит, има качествено и количествено разнообразие от строителни фирми специализирали в изпълнението на най-различни строителни ремонти. Обаче, когато търсите конкретната фирма за изпълнение на Вашия проект, ще установите, че изборът не е много лесен, тъй като е нормално да бъдат заложени основните критерии за избор на оферта.

Един от основните критерии за предварителен подбор на строителни компании е да разгледате завършени проекти и да се ориентирате в качеството на изпълнение на услугите на конкретната фирма.

Може да потърсите референции или мнения на клиенти, да се поинтересувате от опита, екипа на фирмата, бригадите от майстори, ползва ли подизпълнители и т.н.

Например, ако една Строителна фирма в София е специализирала в ремонти на баня, ремонти в интериора и изобщо във вътрешни ремонти на апартаменти, то тя може да няма бригади за строителство на сгради. Обратният вариант също е възможен. 

Най-добрият съвет към клиентите и инвеститорите е да направят своето предварително проучване, за да може след това да бъде лесно!

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече