Строителни ремонти и услуги по поддръжка в София

от admin 25.06.2017 0 коментар(и)

Строителни ремонти и услуги за поддръжка включват предимно работи предприети за поддържане на нормалното състояние на сгради, тяхната изправност и привеждането им в годно състояние за ежедневен начин на живот. В зависимост от това за какво са предназначени сградите,  се определя основният фактор за необходимия стандарт на поддръжка.

Качествената поддръжка на сградите следва да гарантира безопасността на живущите и на обществото, и фирмите изпълнители, трябва да се съобразят с изискванията на закона. Необходимостта от поддръжка зависи също от интензивността на ползване на конкретните сгради.

Що се отнася до видовете строителни ремонти и услуги по поддръжка, както следва са: ежедневни ремонтни дейности, годишни ремонти и специални ремонти. Ежедневните ремонти спадат към групата на спешните ремонти в дадена сграда, които могат да възникнат внезапно, заради ежедневното използване на сградата. Годишните ремонти са планови и са наложителни за всяка сграда, така че тя да поддържа високия стандарт на живот, работа и друга дейност, за която е предназначена.

Специалните ремонти са друга категория, която може да се наложи при промяна на статуса на жилището, промяна на собственика, желани промени в интериора или екстериора от страна на собствениците и т.н. В допълнение към изказаната информация, допълнения и изменения на строително-ремонтите работи в сградите трябва да засягат и  снабдяването и поддръжка на мебелите и обзавеждането.

Една много специална категория поддръжка в сградите е т.нар. – превантивна поддръжка. Тя се извършва, за да се избегне повреда на уреди и възникване на проблеми по инсталациите на сградите, които могат да доведат до спешна нужда от ремонт. Работа по превантивната поддръжка се извършва въз основа на редовната  инспекция, която всяка качествена фирма за строително-ремонтни дейности следва да може да извършва.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече