Строителни ремонти на офиси в София

от admin 26.06.2017 0 коментар(и)

В София се строят все повече офис пространства, ново строителство, което да отговаря на съвременните изисквания на бизнеса. Изискванията не са само за реализацията на офисите като основната бизнес точка на дадената фирма или компания, а да отговарят на съвременните настроения, за все повече икономичност в използване на средата, удобство базирано на тази икономичност, чрез все повече смарт-технологии, монтаж на модерна топлоизолация, монтаж на нови поколения климатични инсталации и т.н.

В София, обаче има и много офиси, които се предлагат в сгради и помещения, които са строени преди години и на пръв поглед нямат тези удобства, които съвременният бизнес изисква. В тях обаче, чрез строително-ремонтни дейности, може да се направи страхотен микс, между локация, традиция и модерни решения в интериора. Такова съчетание може да отвори офис-пространството по отличен начин, така че да привлече новите си наематели.

При извършване на ремонт се генерират разходи. Това е пределно ясно. Разходите трябва да се плануват предварително, заедно със срока за изпълнение и гаранцията за срока за изпълнение. Нашият съвет е да не започвате работа с фирми, които не дават ясен отговор на въпроси свързани с гаранцията и евентуално възможно допълнително оскъпяване на ремонта. Иначе ремонт на офис, може да включва в себе си най-различна строително-ремонтна дейност. От доста тежките намеси като къртене и събаряне, през техническите предизвикателства на електроинсталационни дейности, монтажни дейности за хидроизолация, топлоизолация, климатизация, монтаж на окачени тавани; бояджийски работи, мазилки и замазки, облицовки, лепене на плочки, намеси в конструкциите и т.н.

За ремонт на офиси в София, постепенно започват се прилагат еднакви стандарти по качество, стил и контрол на изпълнението. Съвременните изисквания за удобство при правенето на всеки вид бизнес надделяват и това се отразява в качеството на извършваните ремонтни дейности в офисите. Професионализмът и майсторството във фирмите изпълнители е търсено предимство, което не може да се замени с нищо друго в тази специфична строително-ремонтна дейност.  

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече