Строителни фирми София – Лозенец

от admin 20.04.2017 0 коментар(и)

Район „Лозенец” се намира на такова място в София, което носи в себе си небезизвестни архитектурни и природни дадености. Въпрос на активност и гражданска енергия е, собствениците на къщи и апартаменти в „Лозенец” и да потърсят добрите строителни фирми в София, които да отворят гледката към тези дадености в района, като част от ремонтната дейност в техните жилища. За каква модерна идея, какъв ремонт и обновление в домашната среда говорим всъщност?

Днес като основна идея задавана от специалисти в ремонта, дизайна и обновлението на вътрешната среда на жилищните сгради е погледът навън. Тоест, да отворите вашия дом за естествената светлина, за гледката която води към улицата, към планината, към природните дадености на района, който обитавате. Както споменахме в интродукцията, целият район „Лозенец” има какво да покаже на своите домакини, но и на своите гости. Нека обаче се насочим към съвременното течение в архитектурата, което много разчита на естествените пътища на светлината и на това самото жилище да е открехнато за тях.

Не става дума, да отворите прозорците си и да оставите светлината и шума да влязат у вас, нито да режете дървета, за да откриете гледка към „Евлоги Георгиев” например. Става дума за ремонт, който да освежи пространствата и стените, които са свързани с дограмата и прозорците в жилището. Евентуално подмяна ако дограмата е остаряла, обръщане на прозорци; .  Изборът на цветове, което по-добре общуват със светлината и отварят страхотно изгледа ви през прозореца. Така ще се чувствате много по-свързани с квартала и с живота в него. Новите дограми или изолации с гипсокартон позволяват самият шум от улицата да не пречи на самата гледка, която сте доразкрили с ремонта.

На пръв поглед звучи трудно, защото в ремонта ще трябва да се намеси и дизайнерския поглед. Опитни и добри строителни фирми в София, които познават „Лозенец” като квартал и като район, ще имат готови решения за вас; на базата на сградите, които обитавате. Реално статистиката показва, че районът „Лозенец” е със жилищен фонд от по-ниски сгради сред много живописни дървета и храсти, но и с много малки и китни квартални градинки. Тоест, един вътрешен ремонт, направен по новите идеи да се акцентира върху местата в дома, които свързват вътрешната среда с външния пейзаж, е чудесен начин да се свържете с живота в квартала, със зеленината, с естествената среда, която ви заобикаля.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече