Строителни фирми в София - мнения

от admin 05.07.2017 0 коментар(и)

Ние вярваме, че най-добрата реклама за една строителна фирма в София са мнения на клиентите и инвеститорите.

Нормално е да бъде точно така, защото мненията на клиентите обобщават качеството на изпълнение на строителните дейности, срока, контрола, крайния резултат и цената на услугата.

Всяка строителна фирма в София, която гради имидж и има интерес да се развива дългосрочни, би следвало да преследва именно високата клиентска удовлетвореност и съответно положителните отзиви и мнения за нейната дейност.

Ние от Зид-ко ЕООД сме поставили на приоритетно място контакта и комуникацията с нашите клиенти. Това е видимо още на заглавната страница в сайта ни, където ще видите мнения на инвеститори и клиенти.

В секцията Завършени проекти, можете да видите още един щрих от нашата успешна работа, чрез представени снимки на вътрешни ремонти на апартаменти, довършителни работи в апартаменти ‘до ключ’, проектиране, строителни услуги, изграждане, монтажни дейности, ремонт на баня и много други.

Ние извършваме всички видове строителни услуги - груб строеж и зидария, замазки и мазилки, гипсокартон, шпакловане, боядисване и т.н.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече