Строителство до ключ - цена

от smelio 23.08.2020 0 коментар(и)

Характерното при цената за строителство до ключ е, че например от строителството груб строеж до строителството до ключ тя може да скочи три пъти за квадратен метър. В световен мащаб или поне на територията на Западния свят има много критици на изчисляването на цената за квадратен метър, но в България на едно масово ниво, това е все още най-добрия вариант.

 

Когато казваме, че строителство до ключ с цена три пъти по-висока за кв.м. в сравнение с груб строеж, имаме предвид, че вътре са включени всички разходи. Тоест труда на майсторите, заплащането на подизпълнителите, купуването на материалите, плюс архитект и проектант, които да направят предпроектното и проектното начало на сградата, която следва да се построи. Независимо дали е жилищен дом, офис сграда, индустриално помещение, спортна зала и т.н. строителството до ключ изисква наемането на добра строителна фирма, която да се ангажира с изпълнението от първата копка, до връчването на ключа.

 

Трябва да знаете, че като клиенти на строителна фирма в София, има цени влизащи в строителството до ключ, които не подлежат на преговори. Какво се изисква да заплатите се базира и на други фактори, които не зависят от вас – терена за строежа, ограниченията, сложността на изпълнение, околна среда и съобразяване със сезона  и др. такива. Фирма изпълнител със сигурност ще вземе под внимание всички налични фактори и в зависимост от това, цената може да падне или да се покачи на базата на предварителните предвиждания.

 

Вие сте собственици на терена, на който очаквате да се случи желаната от вас сграда и в такъв случай сте готови да заплатите, всичко, което е необходимо. Единствено важно за вас преди да започне изпълнението на строежа е да разберете как големите и задължителни разходи, които ще заплатите при строителството до ключ ще се отнасят  към вашия проектен бюджет. В крайна сметка, вие можете да сметнете, че може да поверите изпълнението на груб строеж на една фирма, покрива на друга, вътрешния дизайн на трети специалисти и когато теглите чертата, може да видите съвсем друго нещо като крайна цена.

 

Затова решението е в преговорите с добра строителна фирма в София.  Строителството до ключ е удобен начин за всеки собственик да заплати за услугата и да получава надлежно информацията, за това което се случва на терен, без да мисли как ще преминава от един етап на друг, ако заплати само груб строеж или изпълнение до дадена фаза от строителството на обекта. Така че преговорите и договорът са правилния път, за да намерите строителство до ключ на добра цена.

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече