Строителство Жилища

от smelio 25.08.2017 0 коментар(и)

Жилищното строителство е гръбнака на строителния бранш във всяка една икономика. Можем да си представим как строителната индустрия пострада сериозно по време на кризата от 2007 и 2008 година. В България нещата бяха опрели до критична точка, в която не се строеше, хората в строителството и на най-ниско ниво казваха „Няма работа”. Понеже всяка страна има особено развитие на строителния сектор, то раздвижването на пазара на строителство жилища се усети различно. За всички модерни икономики обаче важни едно правило, ако няма строителни площадки в градовете, за нови жилища и нови конструкции, то значи нещо не е наред.

 

Качественото строителство на жилища е толкова нужно на българската икономика, колкото е силата на бетона в самото строителство. Жилищното строителство в своята полезност за икономиката се случва като такова единствено чрез добри строителни фирми. В Австралия например е изчислено, че са всеки жилищен проект, се отварят 37 работни места като генерален ефект по веригата. В САЩ започна усещане за излизане от кризата, когато през 2011 година бяха открити нови 100 000 места в строителния бизнес.

 

В България статистиката изостава, това е лош белег за развитието на страната, защото във всеки един момент под съмнение могат да бъдат поставяни реалните измерения на картината в българския строителен бизнес. В този смисъл всяка добра строителна фирма в София например може да изгуби мотивация, защото самата тя не може да прецени ефекта и размерите на своето влияние. Защото самата строителна фирма е важният игра            ч в жилищното строителство. Та работи със своя екип по време на целия проект, от идейната и предпроектна фаза, до крайния резултат, както се казва „до ключ”.

 

Подизпълнителите идват и си отиват, те работят в конкретни части от строителния обект. Те влизат в проекта да свършат точно една определена задача и си тръгват когато задачата е завършена. Когато подизпълнители работят на ваш проект за строителство на жилище, трябва да знаете, че те са подчинени на строителната фирма, а не на вас. Така че цялата отговорност се носи от тази строителна фирма в София, която сте избрали да построи ново жилище за вас в някои софийски квартал.

 

Идеалната картина при строителство на жилища трябва да бъде следната. Хората които инвестират своите средства в изграждане на жилища, да получат най-доброто изпълнение от страна на строителните фирми. Заедно с това, за всеки инвестиран милион, в икономиката трябва да се влеят поне три пъти по-толкова. Е, пожелаваме си винаги най-доброто!

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече