Строителство и довършителни дейности

от admin 08.05.2017 0 коментар(и)

Съвсем естествено е към една строителна фирма в София, да валят въпроси относно видовете строителство което те изпълняват. Що се отнася до новото строителство, все повече въпроси са в посока строителство до ключ. Затова нека хвърлим поглед в същността на този вид строителна услуга, практиките свързани с тях и какво на практика означава това

Първо, всеки който се е наел да изгражда собствена къща, трябва да знае термина по определение. Преведено на още по-образен език, строителство до ключ значи, сграда готова за ползване. Строителната фирма е наета, за да извърши цялата дейност, така че бъдещия собственик да се нанесе да живее в къща, апартамент; да работи в офиса си и т.н.

Преди да почнете да се интересувате от цената за строителство до ключ, трябва много добре да знаете какво искате и да изберете мястото за строеж, което напълно ще отговаря на идеята ви. Това е съвет от експерт, който е срещал грешни решения и лоши последици. Ако сте собственици на даден парцел няма проблем, но ако се наложи да купувате земя специално за строежа, направете правилната преценка от гледна точка на инфраструктура, местоположение, свързаност са работата, екология и други такива фактори.

Третата наша препоръка при поръчка за строителство до ключ е да бъдете наясно с това, което влиза в първоначалната сделка. Много строителни фирми в София например работят с квоти за банята, кухнята, хола, за пода, за осветлението. Чрез тези квоти фирмата избира материалите и когато дойде време за нанасяне, да не стане така че, да сте искали дадена марка, а сте се оказали с монтирана друга. Затова разберете се още в началото какви неща ще можете да си позволите. Един от най-точните съвети от страна на експертите е, по време на изпълнение на работата да не променяте мнението и идеите си, защото това просто ще оскъпи проекта.

Понеже предишната препоръка за строителство до ключ е много важна, следва да кажем, че тя е свързана и с договора, който ще подпишете. Договор с уточнените детайли, които ще бъдат включени в строящата се сграда. Прегледайте отново всичко записано в договора, за да сте сигурни, че нещата са в правилния път.

Никой не обича изненадате в крайната цена. Макар че в тази статия нямахме за цел да се хвърляме в цената. Все пак една от отговорностите на поръчителя е добре да проучи как се определя цената за строителство до ключ и конкретно как го прави фирмата, която е избрал. За тази цел в едно предварително проучване, всеки сам може да си направи сравнения, защото добрите строителни фирми на светло, цените им са онлайн и бъдещите собственици трябва да се възползват от това.

Влизането в контакт със строителна фирма и конкретният избор за строителство до ключ е бизнес сделка. Като всяка една успешна бизнес сделка, трябва да се обсъдят всички аспекти по проекта предварително. Това ще даде сигурност на вас като поръчители и на строителната фирма като изпълнител.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече