Фаянсаджии - професионалисти за ремонт на баня в София

от admin 13.07.2017 0 коментар(и)

С професионалист фаянсаджия в София, качественото изпълнение идва във вашата баня. Може би, заради особеностите на българския език, думата фаянсаджия, не звучи много авторитетно, обаче от професионализма и майсторството, които се крият в нея, всички имаме нужда. Професията на майстора фаянсаджия е да облицова подове, стени, повърхности, с най-различни видове плочки. Фаянсаджията може да е строго специализиран майстор в облицовки и лепене на плочки в дома, но има и такива, които работят по-мащабно и реализират проекти за плувни басейни, мозаечни инсталации и т.н.

Конкретно тук ще се насочим към фаянсаджия, който извършва лепене на плочки за баня и услугите му засягат територията на София. Столицата е съсредоточила в себе си огромен ресурс, което предполага ежедневната нужда от ремонтни и монтажни дейности в най-различни направления. Услугата по лепене на плочки обаче е по-скоро планов ремонт, който трябва да бъде извършен качествено. Един добър фаянсаджия в София, трябва да познава добре територията на столицата, за да може бързо да се отзове на поръчката. Ако работата му е свързана с фирма за ремонт на баня в София, то тя може да гарантира чрез портфолиото за качеството на изпълнение в предстоящите дейности в банята: 

  • Първоначални изчисления за работната площ и колко на брой плочки и материали ще са необходими. Окончателна цена, която професионализмът изисква да не бъде променяна по време на изпълнението на проекта
  • Подготовка на материалите за работа: лепила, основи, смеси.
  • Оформяне на плочките според проекта – следователно фаянсаджията трябва да може да чете плановете на дизайнерите, архитектите и строителите.
  • Полагане, фиксиране на плочките, нареждане според проекта и завършване с нанасяне на фугираща смес

Фаянсаджията, за да работи към фирма за ремонт на баня в София, трябва да покрива и много други изисквания, които не са свързани директно с конкретния проект, който да се изпълни. Фирмата за ремонт на баня, има нужда от майстори специалисти, които следват правилата за безопасност, политиката на фирмата и са способно да работят както с класическите материали за лепене на плочки, така и да са в крак с иновациите в лепенето на плочки.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече