Фирми за ремонт в София

от admin 06.07.2017 0 коментар(и)

Предлагаме ви три основни точки, чрез които ние гарантираме нашия професионализъм и качество на изпълнение за строителни ремонти в София.

Качествено и професионално изпълнение на строителни ремонти в София. Разполагаме с голям екип – строителна бригада за изпълнение на всички видове ремонти изложени в сайта ни. Предлагаме постоянен технически контрол и двустранна комуникация основана на доверие.

Цената на строителните ремонти зависи от много фактори – обхват на ремонта, използвани материали, време за реализиране на проекта, вида на използваните специалисти и т.н.

Ние извършваме оглед, обсъждаме всички изисквания на клиента, коментираме какви са възможностите за реализация на отделните дейности, като след това се изготвя подробна количествено-стойностна сметка и окончателна оферта.

Договорената окончателна цена и графикът за изпълнение се включват в договора за изпълнение, който се сключва преди стартиране на ремонта.

Третата основна точка е търсенето на вашата удовлетвореност. Да знаете, че освен вместването в бюджета, вие не сте жертвали, пари и нерви напразно. Ние се стремим, каквито и строителни ремонти да сте поръчали, да останете удовлетворени от чистата красота и естетиката на извършените довършителни дейности.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече