3 опорни точки при избор на строителни фирми в София

от admin 07.06.2017 0 коментар(и)

Като собственици на апартаменти в София, вие знаете, че държавата не е добър стопанин и в крайна сметка, когато се загрижи за вашите жилища не винаги произтича най-доброто за вас – примерът е от скорошното саниране на цели стари жилищни комплекси. Затова когато дойде време за изпълнение на някакъв вид ремонт, строителни услуги, монтажни дейности, разчитайте на себе си и на вашите способности да сравните, да помислите, да се доверите и в крайна сметка да изберете изпълнител от различните строителни фирми в София. Ето три опорни точки, на които да се базирате преди да направите избор.

Вие може да споделите всичко, което се случва в жилището ви чрез Интернет и да изкажете мнението си за всяка фирма, с която сте работили. Със сигурност обаче искате накрая да кажете или да напишете: фирмата изпълни всичко на време, вмести се в определения бюджет и го направи с гаранцията, която даде в началото! Е, за да се случи това първата опорна точка е да търсите от строителни фирми, които познават жилищния фонд в София и локалните особености на всеки квартал. Така ще можете да разчитате на бързо обслужване, бързо навлизане в конкретната ситуация и разбира се да проверите как фирмата се е справила на други места в столицата.

Втората опорна точка при избора от разнообразието на строителни фирми в София е определянето на цената и заплащането. Никога не плащайте целия труд предварително. Ако някои иска да платите целия труд в аванс, то може да има нещо съмнително. Затова първо си осигурете писмена гаранция относно цената на труда, цената на материалите, както и възможната окончателна цена след направата на оглед в апартамента. При положение, че има вероятност за отклонения от окончателната цена, нека това бъде включено в договора и подписано както от вас, така и от фирмата изпълнител.

Направете проучване на самите препоръки. Това е третата опорна точка преди избора на строителна фирма в София. Можете да получите препоръки от всякакви източници, но не спирайте само с препоръката. Добрите строителни фирми в София, знаят, че доверие се изгражда като се показват извършени проекти в миналото и самите клиенти да говорят за изпълнените проекти. Направете си онлайн проучване, направете консултация дори ако трябва да платите някои лев отгоре, след като получите офертата от фирмата, на която сте се спрели. Разгледайте портфолиото и сайта на самата фирма.

В Зид-ко ЕООД, ние се стремим да ви осигурим важната информация, която търсите преди ремонти или строително-монтажни дейности във вашето жилище в София. Стремим се да ви осигурим качество и професионален резултат, който ще добави красота и ценност във вашия дом. Като базирате вашия избор на трите опорни точки, които определихме в текста, вие ще знаете, че влизате във връзка с надеждна строителна фирма, а нашето изпълнение, ще ви спести главоболието, което често се създава в процеса на търсене. 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече