Защо е добре да изберете новите си мебели сами?

от admin 19.05.2021 0 коментар(и)

Ще си купувате нови мебели и не сте сигурни дали да извикате някой на помощ, който да помага с избора на нов диван, спалня или маси и столове? Не го правете! В тази статия ще защитим тезата защо е добре когато купувате нови мебели за дома си да правите това сам. Казваме това за случаите когато живеете сами и няма нужда да се съобразявате със семейството си или половинката си. Ако не живеете сами, то е задължително и те да участват в избора. Ако живеете сам, обаче и просто искате някой да обикаля с вас и да дава акъл - не го правете. Ето и причините да сме на това мнение:Вкусовете може да са различни


Колкото и да вярвате на преценката на човека, който искате да поканите да ви помага в избора на мебели (било то приятел или роднина) много трудно ще намерите някой със сходен вкус на вашия, който пък да може да си представи визията, която имате за жилището си. Най-често може да се подведете по чуждото мнение и след това да съжалявате за избора си на нови нощни шкафчета.


Решения под/над бюджета виМного често хората се притесняват да споделят своя бюджет и възможности дори с най-близките си приятели. Подобен тип потайности водят до това когато потърсите съвет от някой той да започне да ви праща най-разнообразни неща, които може да са много надхвърлящи парите, които можете да заделите или да са прекалено евтини и некачествени. И тук е важно да кажем, че вината за това ще бъде ваша, тъй като не сте дали достатъчно информация на човека, който ви помага.
 

Непоискани идеиМного често се случва когато поискате съвет от някой по дадена тема да получите още пет-шест непоискани такива. Въпроси от сорта на: “Защо не сложиш тапети?”, “Холът няма ли да изглежда по-добре в синьо?” или “Нямаше ли по-добре дограмата да е кафява?” са само част от канонадата с идеи, които ще получите. Ако не сте от типа човек, който може да понася да бъде залят с ненужна информация и въпроси, въобще не си причинявайте такова мъчение.


Рискувате да се скарате с приятелДа, добре прочетохте горното твърдение. Понякога може да се случи така, че да потърсите мнението на даден човек, да не харесате неговите идеи и след това той да се обиди, защото не сте послушал съвета му. И няма да е тотално в грешка, защото все пак е отделил време и желание да ви помогне.


Вашият дом е мястото, на което ще се радвате вие - обзаведете го по ваш вкус!
 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече