Строителство на еднофамилни къщи в София

от smelio 07.09.2017 0 коментар(и)

Строителство на еднофамилни къщи и вили  в София

 

Едва ли има даден вид жилище на света, което да се сравни с уюта и радостта от една нова еднофамилна къща, построена за младо семейство. Поне така е в света на традициите, в който все още важат класическите строителни методи при реализирането на еднофамилни къщи. Днес град като София се нуждае от строителство на еднофамилни къщи, защото това е начин да се избегнат много от абсурдите на урбанизираната и пренаселена градска среда.

 

Съзнаваме че този увод е на ръба на конфликтното мнение, защото в София на места има ужасни архитектурни гледки; смесица между ново и старо строителство, недомислици, изкривявания на градската среда. Съвсем естествено е редовият софиянец да се подразни на твърдение, че в София има нужда от строителство на еднофамилни къщи. Именно заради изброените причини има такава нужда, строителство на еднофамилни къщи което да вдъхне малко повече живот в квартали където с налични изброените проблеми. Защото еднофамилните къщи носят собствен чар, а когато са съобразени с околната градска и природна среда, тогава нещата стават още по-хармонични и красиви.

 

Нека в тази статия не се хвърляме в разговор за цени за строителство на еднофамилни къщи в София. Да, цените са важни, но още по-важно е да се разбере главната мотивация на един човек да инвестира в строителство на еднофамилна къща. Наистина първата причина може да е добрия и спокоен живот в жилище изцяло насочено за нуждите на едно семейство. Ако искате да почуствате нещо специално, нещо, което е несравнимо, просто инвестирайте  строеж на еднофамилна къща. Без условности. Сега не говорим за къде, кога и как!

 

Говорим обаче и за възможността да получите повече за вашите пари. При класическата версия в строителство на еднофамилни къщи, вие не плащате на брокер, който да ви издири подходящ апартамент за купуване. При положение, че сметките на експертите са верни. Строителство на еднофамилна къща в София, ще излезе с 15 до 25 % по-евтино, отколкото ако си купите построени - нова къща или апартамент. Това не е малко като пари. Освен това, вие няма да искате трета екстра спалня, или таванско помещение за билярд. Всичко ще бъде по-ваша мярка. Трябва да сте просто достатъчно настоятелни, смели и да обмислите всичко в детайли. Отделете си време и за това.

 

Предимствата са в най-различни посоки. Едно важно такова обаче е контрола над материалите. Когато купувате готов апартамент, не знаете какво е правила строителната фирма преди това. Когато обаче работите със строителна фирма в София от началото на процеса в предпроектния етап, до строителството под ключ вие постоянно ще сте в контакт с отговорните за строителството. Какво по-добро от това.

 

Нека накрая се върнем към въпроса свързан със София като локация. Самата столица има множество квартали и райони, където може да се построи еднофамилна къща. Това естествено минава през процес на закупуване на парцел, регулации и разрешения. Тоест би трябвало експертно решение да предшества строителството. То трябва да е гаранцията, че получавате разрешително за строеж на място, което ще е подходящо за вас, за околната среда, с градския пейзаж, за София изобщо.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече