Цени за строителни ремонти

от smelio 14.08.2017 0 коментар(и)

3 начина за правилно изразходване на вашите пари за строителни ремонти

 

Строителните ремонти не са шега работа и струват пари, така че е разбираемо числото на хората, които сами се опитват да правят строителни ремонти вкъщи в различни мащаби. Ето 3 различни начина с различни цени на строителни ремонти, при които мащабите са различни и кога избор е най-удачен.

 

Направи си сам – Поправи си сам

 

Собствениците на къщи със сигурност никога преди не са били толкова добре оборудване със строителна и всякаква друга техника. Това им помага да реализират много и най-различни строителни ремонти на добра цена в собствените си домове. „Поправи си сам” е цяла индустрия, която се поддържа онлайн уроци, телевизионни предавания, лекционни курсове, индустрия, която е навлязла успешно и в България.

 

Със сигурност ще спестите пари, ако сте сръчни и имате познания за това как да поправите малки неща вкъщи. Малки проекти като това как да смените смесителната батерия в банята, как да монтирате нова пощенска кутия с добре видим надпис. Дори да не можете да се справите сами, ваш съсед или приятел може да ви помогне. Тогава цената за строителния ремонт излиза адекватна на малкия обхват, в който е била насочена работата. Харченето на пари свързано с категорията „Поправи си сам: е свързано със закупуването на инструменти и техника; това е особен вид инвестиция и затова ако нямате всичко под ръка, може да се наложи да преминете към следващия възможен  вариант...

 

Наемане на майстор

 

Това е може би най-често срещаната строителна услуга в България и тя несъмнено влиза в категорията, която изясняваме в този текст – цени на строителни ремонти.  Тази услуга в България изобщо не е луксозна от гледна точка на цената, по-важен е резултатът и различните направления, в които може да се развие. Защото има най-различни майстори, някои от които самоуки, други предложени от приятел, трети наети от Интернет.

 

Проблемите които могат да възникнат са свързани с квалификацията на майстора и дали може да свърши дадената работа. Със сигурност ако той е добър, ремонти от типа: смяна на цяло крило дограма, обръщане на прозорец, монтаж на шкафове и мебели в банята, инсталация на рафтове и полици в къщата, осветление и други такива, ще бъдат свършени както подобава. За да ви излезе по-евтино, подгответе терена преди да дойде очакваният майстор.

 

Разберете се за подробностите около това как той работи на терен, дали почиства след себе си, дали използва материали от фирми, които му правят отстъпка; разберете дали вие можете да закупите материали на по-добра цена и т.н. – това са все подробности които директно влияят при влизането в категорията за цени на строителни ремонти.

 

Сигурният начин – наемане на строителна фирма

 

Ако правите голям план за цялостен ремонт, ремонт на баня, ремонт на кухня, ремонт на тераса, поставяне на гипсокартон, ремонт на покрив и много други такива големи планови проекти, вашият правилен избор е строителна фирма. При положение, че потърсите строителна фирма в София или строителна фирма за друг град в България, за разлика от предложените в текста други два варианта, тук вече директно получавате цени за строителни ремонти.

 

Строителните фирми, тези с добро портфолио и разнообразие от строителни услуги, работят с ценоразпис, срокове, договори, отношения с доставчици, подизпълнители – всичко е максимално опосредствано от професионални отношения. Тоест когато вие като собственици навлизате в отношения със строителна фирма, то тогава знаете, че влизате в поле на отношения, които са предварително определени и вие сами можете да избирате според готовата цена.

 

В сайта на Зид-ко ЕООД сме подготвили лесно ориентиране относно всички направления, в които извършваме нашите строителни услуги. Изберете според това, от което имате нужда и когато става дума за цени на строителни ремонти, очаквайте бърза и адекватна реакция от наша страна, за да бъдете максимално информирани.

 

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече