Каталог

За фирмата

 

Строителна фирма ЗИД-КО ЕООД е създадена през 1997 г., като от създаването си до момента фирмата е специализирана в строителството на различни по мащаб жилищни и търговски сгради, еднофамилни къщи, промишлени халета и всички видове строителни услуги и довършителни дейности. От 2012 г. дейността на компанията е съсредоточена предимно в София и към изпълнение на по-големи обекти в страната. 
За 20 години в строителството сме построили над 30 жилищни и бизнес сгради, еднофамилни къщи и вили, както и множество цялостни ремонти, довършителни дейности и интериорни решения.

 

Екип и управление

 

Компанията се управлява от Георги Стоименов и Стоянка Стоименова, съвместно с екип от доказани строителни инженери, ръководители на обекти и висококвалифицирани специалисти.
Фирмата ни притежава квалифициран инженерен персонал, висококвалифицирани служители, доказани майстори и строителни работници за качествено изпълнение на всички видове строителни и ремонтни дейности. 
Основните дейности извършват от дългогодишни служители на фирмата, като за по-големи проекти работим с доказани подизпълнители, с които имаме формирани дългогодишно партньорство.

 

Строителни услуги

 

Предлагаме всички видове услуги в областта на проектирането, строителстовото и довършителните дейности. Повече информация за отделните строителни услуги можете да намерите в секциите "Проектиране", "Строителство" и "Ремонти".

 

Реализирани проекти и референции

 

В дългогодишната си история като изпълнител и инвеститор имаме формирано значително портфолио от изградени жилищни и бизнес сгради, еднофамилни къщи и довършителни дейности. 
Списък с част от нашите реализирани проекти можете да намерите в секцията ни с реализирани проекти.

 

Фирмена регистрация

 

ЗИД-КО ЕООД е дружество регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 101064722 с основна дейност "Общо строителство на сгради и строителни съоръжения".
Седалище по фирмена регистрация: гр. Благоевгад, ул. Св. Св. Кирил и Методий N2
Адрес на управление: гр. София, кв. Манастирски ливади, ул. Лъвски рид 10, бл. 6

 

Управители: Георги Стоименов и Стоянка Стоименова