Проектиране

Интериорни проекти и визуализации

 

Какво Ви предлагаме за организиране на вътрешните пространства и интериора?

 

Освен проектната дейност, която е приоритетна преди започване на строителната дейност, един съществен елемент в модерното строителство е интериорният дизайн. Ние разполагаме с интериорни дизайнери, които с присъщ професионализъм и опит, могат да направят проект за интериорен дизайн, който да се ръководи от симбиозата между вашите принципи и идеи, техните съвети и най-модерните решения за интериора съгласувани с Вашите виждания за реализация на вътрешните пространства.

  • На базата на триизмерни визуализации, Вие като собственици или инвеститори, ще може предварително да разгледате вътрешното пространство на различни помещения, без значение дали става дума за предстоящото им строителство или за ремонт, монтажно дейности или пълно преустройство в интериора.
  • Този подход Ви гарантира, че ще получите предварително впечатление и надникване зад това, което до скоро беше скрито от окото на клиентите, именно крайният резултат. Запознавате се с цветовете и техните съчетания, текстури и нюанси, използвани материали, осветление и мебелировка и т.н.
  • Предварителният поглед в бъдещия интериор, позволява да получите комфортна, сигурна и здравословна среда за живот, изпълнена по всички правила на съвременното строителство.

 

Желаете да обсъдим възможностите за комплесна разработка на интериорния дизайн и реализация на Вашия проект?

 

Не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.