Офис в бизнес сграда

Офис в бизнес сграда

Детайли

Тип: Oфис

Местонахождение: бул. “Св.Св.Кирил и Методий“ №2, ет.6, офис №5, гр. Благоевград

Етаж: 6

Описание: Офисът се намира в Бизнес сграда – „PARA“. Сградата е нова, добре поддържана и се намира в Идеален Център. Офиса се състои от три помещения, коридор, санитарен възел и помощна стая. Изгледа е изцяло към Американски университет и площада. Офиса е шпаклован и боядисан и в трите стаи има монтирани климатици. В сградата има и модерен асансьор. Довършителните строителни дейности в офиса са пример за професионализма и качеството, което предлагат от Зид-ко ЕООД.

Площ: 95.16м2

0,00лв.
Количество: Добави в количката

В строителна фирма Зид-ко ЕООД, сме в услуга на съвременния бизнес, така че да изграждаме заедно офис сгради, офис пространства от ново поколение, след вътрешен ремонт или строителни ремонти в София. Извършваме ремонти в офиси и сгради, с цел да се оптимизират за по-добра работна среда на персонала и за по-добро представяне пред вашите клиенти.


С качествен и професионален замах, извършваме вътрешни ремонти, които могат да променят предназначението на едно помещение, така че то да се отвори като пространство за офис, като среда за срещи и ръководство на бизнес, с отличен стандарт. Имаме случаи на изграждане и превръщане след ремонт на апартамент в София, в офис.


Като вътрешни ремонти извършваме шпакловки, правим монтаж на окачени тавани, растерни тавани, имаме услуга за боядисване с латекс. Клиентите ни могат да поръчат отделно всяка услуга, която сме показали в сайта си, както и да се доверят на нашите услуги за цялостен ремонт на апартамент.


Работим на конкурентни цени със строителни фирми в София и поставяме високи стандарти и качество на изпълнение, за Строителни ремонти в София, ремонти на апартаменти, ремонт на баня, монтаж на гипсокартон, монтаж на окачен таван, мазилки и замазки. Разгледайте нашите услуги и цените, които предлагаме за тях, всичко това в сайта на строителна компания Зид-ко ЕООД.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече