Жилищна сграда

Жилищна сграда

Детайли

Тип: Инвестиция и изпълнение на жилищна сграда ново строителство. 

Местонахождение: гр. Благоевград, ул. "Христо Чернопеев " №8

Описание: Жилищната сграда е с РЗП 1000 кв.м. Състои се от 2 гаража, 2 броя магазини и 6 броя апартаменти. Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация / Акт 16/. Строителните услуги на "Зид-ко" ЕООД са насочени и към строителство на сгради, които да осигурят модерен начин на живот и много удобства.

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

В Зид-ко ЕООД работим със строителен замах, който дава впечатляващи резултати. На територията на секцията Завършени проекти, в сайта, можете да се уверите в бляскавите и стилни резултати, които нашият строителен екип е постигнал. Така че ако имате инвестиционни планове за изпълнение на строителни проекти за апартаменти или сгради ново строителство, ние сме на нивото на най-добрите строителни фирми в София.


Експертите и строителната бригада на Зид-ко ЕООД, предлагат своите компетенции и опит не само за комплексни намеси за изграждане и довършителни ремонти в самите сгради, но и за изпълнение на малки ремонти във вътрешното пространство. Специално за тях, много собственици действат  в стил ‘ремонтирай сам’ и много често си навреждат. В този смисъл, във същата секция на нашите завършени и изпълнени проекти, можете да видите и малките ни намеси в интериора, които също дават страхотни резултати.


Наши цени и услуги са регулирани според труда, който ще извършим за строителни ремонти в апартаменти в София или за строителни услуги във вътрешното пространство на апартамента. Ние ремонтираме вътрешната среда по начин по-който да придадем нов облик в интериора и една още по-добра функционалност. Със същата страст към занаята изпълняваме и голямото и малкото във вашите поръчки. Ние вярваме че адекватното изпълнение на всеки строителен ремонт в София подобрява не само средата за живот в столицата, но и като цяло допринася за качеството на живот на самите хора и те получават най-доброто за себе си.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече