Проектиране, строителство и довършителни работи "до ключ" в София и страната


С цел да изградите доверие у вашите клиенти, е важно вашият офис или сграда да излъчват професионализъм. Фирмата разполага с квалифицирани работници с дългогодишен професионален опит. ЗИД-КО ЕООД е помагала в довършителните работи при изграждане на магазини, офиси, складови и производствени помещения и др. С наша помощ, може да подобрите функционалността на вашите работни места, като едновременно с това им придадете красив вид. Нашата фирма е един от лидерите в строителството и ремонтните дейности.

 

Работим като Подизпълнител


Ние работим като подизпълнител с главни изпълнители на обекти. Фирмата е вписана в Централния професионален регистър. Сертифицирани сме съгласно изискванията на международните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

 Професионализъм
Екипа ни ще извърши строително- монтажните работи качествено, по начина по който вие желаете.


 Комуникация
Ние сме в постоянна комуникация с нашите клиенти, по време на цялото строителство , от начало до край.


 График
Ние работим по графика ,който вие ни предоставите. Знаем, че графикът ви на изпълнение е изключително важен и изпълняваме нашите строително – монтажни работи в срок.


 Удовлетвореност
Ние не само искаме да оставим след нас добре извършена работа , но и да сте удовлетворени на 100 %.

Строителство

Клиентите за Нас

"Майсторите, които работиха бяха прецизни, извършиха работата качествено, в срок и почистиха преди да си тръгнат. Те ни дадоха нови идеи за постигането на един по-добър облик в нашия дом. Доволни сме от извършената работа от фирма ЗИД-КО ЕООД."

Георги Станоев

 "Дойдоха в уговорения ден и час и свършиха добра работа. Цената също беше добра. Благодаря Ви."
Илияна Попова

"Обема на работата не беше голям. Свършиха в срок. Бях доволен и ги препоръчах на мой съсед. Той също остана доволен от качественото им изпълнение."Станимир Димитров

 "Изпълниха довършителни работи в къщата ми в София. Работата им отне около месец и половина. В бъдеще пак ще използвам техните услуги."Веселин Попиванов

"Дойдоха и направиха безплатен оглед. Уточнихме работата, която трябваше да извършат. Състоеше се от направа на плочки , гипсокартон, боядисване, изпълнение на ВиК част и Ел.част. Доволна съм."


Емилия Сотирова