Боядисване с латекс - цени/ София

от admin 19.07.2017 0 коментар(и)

 

Тънкости на боядисването с латекс

Съвсем естествено е когато хората търсят услугата боядисване с латекс, да сравняват различните цени и оферти от различни строително-ремонтни фирми, независимо дали са в София или в страната. Боядисването в дома е процедура, която на пръв поглед може да изглежда лесна работа, но всъщност много хора биха разказали доста неприятни истории свързани с крайно неуспешни ‘художествени’ интервенции върху стените им. Понякога ‘направи си сам’ не е за препоръчване, особено когато става дума за сериозен ремонт  и за нужда от боядисване върху голяма площ. От практиката дори можем да извадим случаи, в които майстори зидаро-мазачи, отдават работата по боядисване вкъщи на също толкова опитни професионалисти.

Не е нужно да правим сложни математически уравнения, за да разберем, че процентно в София, има най-много поръчки, за боядисване с латекс. Квадратурата в София, която следва да бъде ремонтирана, обновена, боядисана е огромна и всеки ден, във всеки един квартал може да се наложи интервенцията, която ще доведе нов вид на домашното помещение. И както казахме, хората търсят боядисване с латекс на изгодни цени и търсят качествен резултат, а той се постига с тънкости и владеене на детайлите. Цената в крайна сметка е съобразена с пазарните реалности в България, но навсякъде, винаги професионалният подход и вложените пари излизат по-евтино отколкото

Далеч сме от мисълта да сравняваме боядисването в дома с работата на художниците от старата школа, но една тънкост, която те са прилагали е валидна и за боядисването с латекс – това е грундирането. Това е процесът на подготовка на стените, така че да придобият един междинен пласт между латексовата боя и тяхната повърхност, който да е служи като основа. Резултатът след това изпълнение е – особено при добър подбор и на съчетание на цветовете върху стената – като произведение на изкуството.

Друга тънкост, която засяга крайния резултат при боядисване с латекс в апартаменти в София е свързана точно със съчетанието на цветове. Латексът е боя, която изисква правилен подбор и трябва да се разгледат предварително възможните съчетания, които клиентът си е представял. Също така, той трябва да отговори на изискванията, така че услугата да бъде изпълнена на висота; сухи стаи и повърхности, добър подбор на цветовете и качество на боите, спокойна среда за извършването на тази специфична майсторска работа.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече