Окачени тавани за спални

от admin 12.07.2017 0 коментар(и)

Подарете си красив интериор в спалнята с виртуозно изпълнен окачен таван в спалнята. Спалнята е едно интимно помещение, в което всеки човек посреща и изпраща деня. Затова, от особена важност е, как интериора на спалнята е направен, така че всяко събуждане и заспиване да бъде в хармония с настроението на човека или семейството. Не случайно идеите на съвременния дизайн не са свързани само в разпределението и функционалността на мебелите в спалнята, но и с естетическия завършек на помещението, с начина на въздействие върху хората, които живеят и спят в него. Така един от най-кратките пътища за реализация на такива идеи за красота и хармония се оказва монтирането на окачени тавани за спални. 

В едно помещение, таванът се възприема символично за небето в стаята. Затова още древните пещерни хора са украсявали не само стените на пещерите, но и техните високи части. Не случайни и църквите също имат специална украса за тавана, който символично дава светлината в църквата и излъчва специално послание. С инсталацията на окачен таван в спалнята, можем да осъществим тази идея за специалност на помещението.

Дошло е време да промените нещо в спалнята. Искате тавана да не е вече в класическото бяло решение и светлината да не пада централно от полилея или луксозната лампа, която дълги години е служила вярно. В този смисъл, може да се промени начина, по-който светлината се разпределя в спалнята. С изпълнението на окачени тавани за спалня се променя и усещането в интериора, спалнята сякаш придобива друга атмосфера, защото плоскостите могат да бъдат избрани в различни цветове. Освен това, цветовете и формите на избраните лампи се комбинират в най-различни съчетания, които могат да удовлетворят и най-капризните желания на собствениците.

За да направите окачен таван в спалня, който наистина да се яви като качествена промяна в спалнята, трябва да мислите проектно. Тоест, да се възползвате от качествата на материала, с който таванът ще бъде облицован, да се съобразите с влажността и изолацията на помещението; да съобразите как новото осветление ще се разпределя в спалнята и чак тогава да мислите за формите и цветовете, които да се превърнат във вашите нови и реализирани идеи в спалнята. Естествено, насетне работата трябва да бъде оставена в ръцете на професионалисти, които знаят как да го направят.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече