Модерни сглобяеми къщи на изгодни цени – гаранция за комфорт

от admin 20.06.2022 0 коментар(и)

Съществуващите предубеждения по отношение на всички сглобяеми къщи отдавна не се вземат под внимание, а тези постройки с течение на времето се превръщат в адекватна алтернатива на традиционното консервативно строителство. Избирайки подобен тип строителство, вие всъщност излизате извън рамките на скъпите архитектурни решения и може да разчитате на евтин дом, построен дори по индивидуален проект.

 

Какво представляват сглобяемите домове?

 

Съвременните сглобяеми къщи, построени по този нетрадиционен начин, представляват олекотени конструкции, които за разлика от стандартното строителство, са изградени не от бетон или тухли, а чрез сглобяване на модулни панели. Затова са известни още и като „модулни”.

 

Преценявайки достъпните за сглобяеми къщи цени, вие може да си осигурите всички предимства на предварително заготвения дом:

 

Бързина на изпълнението

 

По-кратките срокове за изгражданена подобна постройка от модули дори и на два етажа ще ви даде възможност да притежавате мечтания дом за кратък период от време – след максимум 3-4 месеца. За къща от монолитен тип това би отнело поне една година.

 

Не е за пренебрегване и фактът, че олекотената конструкция притежава голяма гъвкавост и позволява промяна на формата, реконструкция на помещенията, както и лесното им преместване.

 

Икономия на средства

 

Едно преместваемо жилище ще ви спести много разходи, което при конвенционалното строителство не може да се постигне. Ще направите икономия от изготвяне на проект, от наемане на работници, снабдяване с различни материали и други.

 

Когато домът ви е вече готов, ако направите добра топлоизолация, ще можете да редуцирате и сметките за електричество. Цялостният процес по изграждане на новата къща от момента на планиране до последния етап на готовност не изисква голяма инвестиция.

 

Качество и здравина

 

Произведените при заводски условия модулни панели изключват до голяма степен човешката намеса и риска от грешки. Галванизираната им метална конструкция е лека и същевременно здрава. Освен това е устойчива на земетръс, което я прави предпочитана за почти всеки терен. Постройката е подходяща за ползване целогодишно именно поради голямата си издръжливост, което в немалка степен зависи и от професионалния монтаж.

 

С грижа към природата

 

Самата технология на строителство не предполага включването на много строителни материали. Така не се допуска генерирането на голямо количество отпадъци. Модулите са произведени по екологични стандарти и са безопасни за хората.

 

Сред другите предимства на конструкциите от сглобяем тип са възможностите за прилагане на различни архитектурни решения, стилният дизайн, мобилността, минималният риск от образуване на мухъл и проникване на вредители.

 

Къде намират приложение?

 

Всички предимства на модерните и евтини сглобяеми къщи ги правят все по-широко приложими в съвремието ни.

Сгради от сглобяем тип, състоящи се от 1-2 модула или представляващи по-масивна постройка, може да се използват:

  • като къща за постоянно живеене;
  • като офисно помещение;
  • за временно или сезонно пребиваване;
  • с функции на гараж.
     

За разлика от монолитната постройка, металната конструкция на постройката от сглобяем тип няма да улегне или да се напука. Това прави популярните преместваеми къщи изключително трайни. Могат да се използват близо 100 години и са разумна инвестиция, която ще ви се отплати многократно във времето.

 

 

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече