Каталог

Боядисване с латекс

Строителна компания Зид-ко ЕООД предлага боядисване с латекс на стени и тавани в апартаменти, офиси, магазини, помещения в къщи, вили и др. С нанасяне на нов слой боя ние ще придадем съвсем нов вид на вашите помещения.

  • От значение е избора на цвета и вида на латекса, като на пазара се предлага богата гама от готови цветове и разновидности. С наша помощ, вие ще изберете перфектното съчетание от цветове.
  • Независимо, дали желаете основен ремонт или козметично освежаване на стените у дома ви, от изключителна важност е подготовката. С подготовката на стените ние целим да направим тяхната повърхност добра за нанасяне на интериорна боя.
  • Винаги грундираме стените и таваните преди да ги боядисаме с латекс. Грундирането може да изглежда като губене на време, но в доста от случаите усилията се възнаграждават от отличния резултат впоследствие.
  • Всеки клиент желае боядисването в неговия дом да приключи възможно най-бързо. Фирма ЗИД-КО разполага с машини за боядисване с помощта, на които за кратко време може да се боядисат големи помещения. Някои хора предпочитат да боядисат стаите си сами, но след като наемат професионални бояджии, осъзнават предимствата на професионалната работа.
  • Ние доставяме боята на място, изпълняваме нашата работа в срок и почистваме. Майсторите от фирма ЗИД-КО не само ще ви спестят време и труд, но и ще боядисат помещения ви, придавайки им красив вид, който ще бъде забелязан от всеки посетител. 

Ако търсите професионалисти в областта на бояджийски услуги, то при нас ще намерите най-добрите в цяла София. Доверете ни се и се обадете за безплатен оглед!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кл. думи: боядисване с латекс с валяк, боядисване с латекс цени, боядисване с латекс върху тапети, боядисване София.