Каталог

Ел. инсталации

Фирма Зид-Ко ЕООД предоставя качествени електрически услуги в София и околностите. Ние можем да изпълним електрическата инсталация във всяка сграда – ново строителство. Обслужвали сме и много домове, търговски и промишлени сгради. Ел. инсталацията е една от сложните системи в сградата и дома ви. Работата по нея е не само трудна, но и изключително опасна. Важно е да наемете професионалист, когато имате проблеми. Също толкова важно е да наемете някой, на който да се доверите. Цялата сграда зависи от електрическата инсталация. Изводите, контактите или останалите устройства и уреди не могат да функционират без качествено направена Ел. инсталация.

Поправка на електрическата инсталация

Кабелите в дома ви са поставени в стените и тавана. Това е една от причините работата да бъде трудна. И най-малкият пропуск при полагане на кабелите може да бъде сериозен за безопасността ви. В някои случаи повредени електрически инсталации са причина за пожар в сградите. Дори и да не пострадате докато се опитвате да поправите електрическата си инсталация, допускането на грешка в изграждането и е сериозен риск. Ние можем да гарантираме качествено изпълнение и професионални клиентски услуги. Също така гарантираме, че този вид работа ще бъде извършена спрямо установените правила и стандарти. Ако живеете в по-стар дом и никога не сте сменяли кабелите, може би това трябва да бъде направено. Дори и домове, които са били построени около 1980г, може да имат електрическа инсталация, която да не отговаря на съвременните стандарти. Тъй като редовно се използват много нови уреди и приспособления, каквито не са били използвани преди, електрическите нужди на дома са се променили драстично.

Нашата репутация е нещото, което продължаваме да надграждаме всеки път с професионално извършената от нас работа. Обадете ни се.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кл. думи: ел. инсталация на стая, ел. инсталация на къща цени, ел. инсталация на апартамент,