Каталог

Зидария

Планувате ли строеж на сграда или ремонтни дейности, които включват изграждане на стени или зидария? Може би е време да намерите някой, който ще извърши зидарските работи качествено. Намирането на сериозен изпълнител на този вид строителна дейност е от изключителна важност. Може би желаете да промените начина, по които е направено разположението на вашата къща. Понякога се налага блъскането на стени и направата на нови такива с цел увеличаване на функционалността на помещенията във вашия дом или в друг тип помещение.

  • След внимателно планиране на строителните дейности и след това качествено изпълнение на зидарските работи можем да постигнем желаната функционалност. Строителна компания Зид-ко ЕООД е с дългогодишен опит в строителството.
  • Построили сме множество сгради като изпълнител и инвеститор, а една от основните дейности в строителството е именно зидарията. При частичен или цялостен ремонт, след зидарските работи следват и редица други строителни дейности, които можем да Ви предложим.
  • Ние ще калкулираме колко материали са ви необходими и можем да ги доставим на място.
  • Майсторите ни са професионалисти и ще изпълнят качествено строително –монтажните работи.

Ако търсите доказана строителна компания с опит, можете да изберете нас и няма да Ви се налага търсенето на друг изпълнител за поредната строителна операция.