Каталог

Монтаж на окачени тавани

Строителна компания Зид-ко ЕООД изпълнява растерни тавани в офиси, магазини, хотели, ресторанти, санитарни помещения, както в различни производствени и административни сгради с високи изисквания за шумоизолация и пожаробезопасност.

  • Растерни окачени тавани - технологичната съвместимост с другите строителни системи, богатата гама от цветове и разнообразието в размерите на паната и конструкцията прави растерните тавани много предпочитани от клиентите ни. Те се отличават със своята функционалност, бърз монтаж и демонтаж на паната, лесно почистване и лесен достъп до електрическа инсталация, вентилация, отопление и пожароизвестяване.
  • Акустични окачени тавани - фирмата ни извършва и монтаж на акустични окачени тавани, които намират приложение в училища, семинарни зали, летища и др. Акустичните пана се изготвят от качествени материали с необходимата звукоизолация и звукопоглъщане.
  • Окачените тавани „Хънтър Дъглас“ са идеално решение за бани, сауни, покрити басейни и др. и затова ние ги препоръчваме за такъв вид помещения. Те са ламелни тавани, окачени на определено разстояние от основния таван. Предлагаме ги за монтаж, защото са 100% влагоустойчиви, имат дълъг живот и лесно се почистват.

Изработката на окачени тавани, фигури, куфари, скрито осветление и т.н. изисква намесата на опитни професионалисти. Доверете се на нашия екип с дългогодишен опит в изграждането на уникални окачени тавани!