Двустаен апартамент

Двустаен апартамент

Детайли

Тип: Продава се двуставен апартамент ново строителство - напълно завършен и обзаведен

Местонахождение: ул.“Възрожденска“ №14, вх.Б, ет.5, ап.13,  гр.Благоевград

Етаж: 5

Описание: Апартамент в близост до университета в Благоевград.

Площ: 68 м2

Цена: 39 000 евро

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни.  

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Построеният апартамент и обзаведенето пространство в него понякога не ви дават усещането за завършеност и красота в интериора. Тогава на дневен ред идват довършителни ремонти в апартаменти, качествени намеси в интериора, които да сложат финалния щрих за това, което сте имали като идея и дори мечта за собствен дом. В Зид-ко ЕООД, сме специализирали нашата строителна бригада в София да се намесва, така че да изпълни вашите поръчки и нашите наставления от позицията на  строителна фирма в София с голям опит в различните типове довършителни ремонти.


Чрез секцията Завършени проекти в нашия сайт, вие можете да видите не само определени апартаменти под наем, но и снимков материал на нашите качествени намеси в интериора. Ние успяваме да направим най-добрите съчетания с наличните средства и възможности, които имате като потенциал и чрез нашите иновативни материали и съвременни методи за изпълнение на ремонти на апартаменти в София.


Чрез качествени строителни услуги във всеки апартамент като сухо строителство, лепене на плочки, боядисване с латекс, мазилки и замазки, шпакловане, вие можете да получите тази финитура, тази завършваща линия, която да привнесе комфорта в апартамента ви. Така че да си кажете: „Да, това е което исках да видя!” Ние разчитаме на мнения на нашите клиенти за ремонтите, които сме извършили, по този начин още в самия ни сайт, вие ще видите дали отговаряме на критериите за добри строителни фирми в София.


Чудесна и бляскава баня, оптимизиран изглед от терасите, пространство в интериора на стаите, максимално използване на характеристиките на помещенията за съчетания в интериора с мебели и уреди. Изберете Зид-ко ЕООД, за довършителен ремонт във вашия апартамент в София и се насладете на крайния резултат, който чрез нас е на само няколко стъпки от изпълнението си.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече