Бизнес център

Бизнес център

Детайли

Тип Обект: Бизнес център

Местонахождение: гр.Благоевград, бул.Св.Св.Кирил и Методий №2

Описание: Бизнес сградата е с РЗП 2722.40кв.м. Състои се от подземен гараж с 11 броя паркоместа , 15 броя магазини и 23 броя офиси. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/.

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

С изпълнението на сграда – тип Бизнес център – в Благоевград, строителна фирма Зид-ко ЕООД, прибави в портфолиото си още едно завършено изпълнение на сложен проект, с изключителна функционалност във вътрешното пространство и с предизвикателен външен вид. Зад виртуозно изпълнената фасада и форма на сградата се крият множество удобства за евентуалните наематели на създаденото пространство.


За нас като строителна фирма в София, всяка ремонтна услуга трябва в смисъла си да бъде като строителство, което носи със себе си едно ново начало на даденото пространство. Затова с екстремна грижа правим ремонти, довършителни работи, строителни дейности във вече завършени сгради, но и изпълняваме готови строителни проекти.


В сайта ни можете да намерите нашите зададени приоритетно строителни услуги и ремонтни дейности, тези за които сме специализирали нашите майстори, техници и персонал. Можете да видите множество наши изпълнения до ключ, които предлагаме за ремонт на баня, ремонт на апартаменти, за монтаж на окачени тавани, за лепене на плочки и всички други наши предложения за жилището ви, офиса, магазина.  


​Запознайте се с информацията за строителни ремонти на цени в София  базирани на пазарен принцип, но и на социална основа, така че да можете да се ползвате от нашите услуги; в чисто техническата им страна, но и като експертна намеса за вътрешни ремонти на апартаменти, които щадят вашето пространство, околната среда и се съобразява с конкретната ситуация.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече