Двустаен апартамент

Двустаен апартамент

Детайли

Вид: Двустаен апартамент в близост до центъра 

Местонахождение: ул. “Майор Стефан Иванов“ №1- В, ет.4, ап.11,  гр. Благоевград

Етаж: 4

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда в близост до центъра, поликлиниката и полицията. Апартамента е завършен ‘до ключ’ и обзаведен.

Площ: 70.18м2

Цена: 42 100 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Искате да извлечете максимума от вашия апартамент в София като го ремонтирате в подходящо за вас време и с резултат, който очаквате. В строителна компания Зид-ко ЕООД имаме отговор на вашето желание. Извършваме всички видове ремонти в апартаменти в София, така че да можете да ползвате средата за вас, да я дадете под наем или да я продадете.

В снимките, които представяме тук, не ви показваме само апартаменти под наем или за продажба. Бихме искали да ви покажем нашите качествени намеси в интериора, строителни ремонти на апартаменти, които са обновили пространството и са го наситили с комфорт и красота.

Съобразяваме се с това дали апартаментът, който е приготвен за ремонт се намира в центъра или в по-отдалечен район на София. Съобразяваме се с изискванията за времето за работа, срока  на изпълнение и със ценността на вашата собственост. Щадим интериора и извършваме ремонти на апартаменти в София с изключително качествена намеса, професионално изпълнение и правила за безопасност. Пословични са нашите майстори, които са специализирани в лепене на плочки за под и за стена; в изграждане на строително-монтажни дейности с гипсокартон, сухо строителство и окачени тавани.

Нашият ремонт на баня в София е качеството, което винаги сте искали да видите като изпълнение. Малката баня става комфортна, уютна и красива, а голямата развива още повече своето пространство и удвоява функционалността си. Същото можем да направим и за всички помещение в апартамента ви в София.  Изберете Зид-ко ЕООД и се възползвайте от нашия професионализъм.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече