Жилищна сграда с магазини

Жилищна сграда с магазини

Детайли

Тип: Завършен проект - строителство на Жилищна сграда с магазини.

Местонахождение: гр. Благоевград, ул. Майор Стефан Иванов №1 -А и №1- Б

Описание: Жилищната сграда е с РЗП 1709.50 кв.м. Състои се от 7 броя магазини и 18 броя апартаменти. Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация / Акт 16/.  

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Модерното строителство в големите градове в България, приближава българската среда за живот до световните стандарти за изпълнение на жилищни площи. Ние от Зид-ко ЕООД, представяме тук не само наши намеси като вътрешни ремонти на апартаменти, но и нашите инвестиционни проекти, които са завършени до ключ и представляват точно тази модерност в строителството.


Можете да се уверите в отличните резултати, които нашата строителна компания в София е дала като резултат при строителството на многофункционални сгради и в други градове. Нашата строителна бригада се състои от добри майстори, специалисти и занаятчии, които умело синхронизират строителство, ремонт, поддръжка, контрол, за да постигнат най-добрите резултата при всички видове строителни услуги в София, които и нашата компания предлага.


В зависимост от строителната услуга, ние изпълняваме ремонт на апартаменти цени определяни на базата труд, квадратен метър, материали на и за изпълнение. Вие получавате всичко предварително като цени на строителни услуги, но след направения оглед в апартамента. Договорът който предлагаме е скрепяващият елемент за изпълнението на заявената от нас цена, срок и график на изпълнение.


При положение, че имате запитване за по-голям инвестиционен проект за изпълнение на строителство в София, за строеж на модерни жилищни площи, можете да ни намерите директно в нашия централен офис, където ще посветим цялото си внимание на вашите идеи. Изберете Зид-ко за качество и стил на изпълнение за вашите строителни идеи, проекти и строителни ремонти в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече