Жилищна сграда

Жилищна сграда

Детайли

Тип изпълнение: Завършена жилищна сграда изпълнена по проект с акцент върху апартаментната площ и гаражното пространство. 

Местонахождение: гр. Благоевград, ул.Стефан Стамболов №61-№63

Описание: Жилищна сграда с РЗП 1918.97кв.м,.Състои се от 13 броя гаражи и 18 броя апартаменти.Сградата е с Устоверение за въвеждане в експлоатация / Акт 16/.

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Едно от местата където са съсредоточени най-добрите строителни фирми в България е в София. Това е разбираемо от гледна точка на ресурса съсредоточен в столицата. В този аспект, ние от Зид-ко ЕООД, познаваме жилищния фонд в София и възможните видове строителни ремонти, които могат да се извършват както в самия Център, така и в различните квартали и в цяла Софийска област.


Затова предлагаме строителни ремонти в София от следния калибър: цялостен ремонт на апартамент; вътрешен ремонт на апартамент; частичен ремонт на апартамент чрез монтаж и демонтаж, лепене на плочки, предстенни обшивки от гипсокартон, окачени тавани, преградни стени, ремонт на баня; козметичен ремонт на апартамент за пригаждането му за отдаване под наем или за продажба. Нашата гама строителни услуги е всичко от което се нуждаете за ремонти на апартаменти в София.


Освен ремонти, в Зид-ко ЕООД изготвяме проекти и строим апартаменти ‘до ключ’ Нашата строителна бригада в София познава столицата и е готова във всеки един момент да започне поръчаните строителни услуги. Нашият офис не е само call-център, а е място на което можете да дойдете лично, за да изразите от какво имате нужда за реализацията на ваш проект за строеж или основен ремонт на апартамент.


За нас, апартаментите, жилищните пространства не са само места за живеене, но и местата, в които се осъществяват човешките и семейните мечти за красив дом, за задружно семейство. Изберете нашите строителни услуги в София, за да предадем това чувство и във вашия дом.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече