Жилищна сграда

Жилищна сграда

Детайли

Тип изпълнение: Жилищна сграда изпълнена по инвестиционен план и завършена 'до ключ'

Местонахождение: гр. Благоевград, ул. Сотир Атанасов №1

Описание: Жилищната сграда е с РЗП 791.23 кв.м. Състои се от 9 броя апартаменти, 3 броя гаражи и 2 броя паркоместа. Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация / Акт 16/

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

В Зид-ко ЕООД владеем до съвършенство занаята, чрез който се изграждат жилищни сгради за живот в големите градове. Придружени със всички съвременни изисквания и стандарти за многофункционалност, екологичност. Жилищни сгради с апартаменти, гаражи, паркоместа, фитнеси и търговски площи. Затова, можете да разчитате на нас, когато имате готов проект за реализация на модерна жилищна сграда в София, или ако искате да направим такъв проект за вас и да го изпълним.


Друг вариант, в който можем да се намесим с нашата добра строителна бригада в София е при нужда от довършителни ремонти на апартаменти, които вече са завършени, но в тях остават работи за довършване, като: лепене на плочки, мазилки и замазки, шпакловка, изграждане на окачени тавани; идеи за интериора и т.н. Нашето качество на изпълнение на строителни ремонти по нищо не отстъпва на всички добри строителни фирми в София.


За да се уверите във всички видове строителни услуги в София, които извършваме за строителни ремонти цени – които са изложени в сайта ни – сме прибавили и богат снимков материал. Там се виждат нашите изпълнени проекти ‘до ключ’, виждат се нашите намеси във всякакъв вид апартаменти, ремонти и изпълнения в помещенията, ремонт на баня с отличен и бляскава резултат и мн. други.  


Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите строителни ремонти в София на цени, които са конкурентни и се базират на високото качество на изпълнение, такова каквото предлагат различните строителни компании в София. Разликата е, че ние смятаме нашия занаят за привилегия и нашите добри майстори в София, ще привнесат за изпълнение на вашата поръчка, лична отговорност и професионализъм.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече