Жилищна сграда с много апартаменти

Жилищна сграда с много апартаменти

Детайли

Тип изпълнение: Строителство по проект за Жилищна сграда с много апартаменти и разгърната търговска площ за бизнес и услуги.

Описание:

Вход А: Жилищната сграда е с РЗП 2005.60 кв.м. Състои се от 2 гаража, офис, 3 броя магазини и 19 броя апартаменти .Детайли Тип Обект: "Жилищна сграда "

Вход Б: Жилищната сграда е с РЗП 1158.40кв.м. Състои се от магазин, фризьорски салон, 4 броя гаражи и 13 броя апартаменти

Вход В:Жилищната сграда е с РЗП 981.20 кв.м. Състои се от кафе, магазин и 8 броя апартаменти .

Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация / Акт 16/.

Местонахождение: гр. Благоевград, ул. Възрожденска №14-Б, , Описание :Жилищната сграда е с РЗП 1158.40кв.м. Състои се от магазин, фризьорски салон, 4 броя гаражи и 13 броя апартаменти.

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Без значение дали става дума за голям или малък строителен ремонт, голям или малък обект, за нас в Зид-ко ЕООД от значение е само страстта, която влагаме в занаята. Затова приемаме и изпълняваме най-различни строителни услуги на територията на София. Примерът, който посочваме тук е само намек за големите мащаби, в които можем да работим и да реализираме вашите проекти и строителни ремонти в София.


Модерните градоустройствени планове, строителни изисквания и иновации в строителството изискват от бизнес и от всички видове строителни фирми да работят по стандарти, които гарантират многофункционални сгради, рационално използване на пространството, осигуряване на удобства за всички хора ползващи сградите, възможности за спорт и рекреация, общуване, но в същото време интимност и ергономичност. Това е сложен комплекс от изисквания, който е в компетенцията на изпълнение само на най-добрите строителни фирми в София за ремонти и строителни услуги. Ние от Зид-ко ЕООД сме в тази категория.


Доверете се на нас когато имате нужда от ремонт на апартаменти в София, от основен ремонт на апартамент в столицата, от частичен и вътрешен ремонт на апартамент. Доверете ни се, когато искате да направите вашата мечтана баня, според всички съвременни правила, за естетика, функционалност и СПА комфорт – чрез ремонт на баня в София.


Разчитаме на мнението на нашите клиенти, разчитаме на добрата комуникация и доброто отношение към вас собствениците и вашата собственост. Така изграждаме среда на доверие още в началото на всеки проект, който започваме, а крайните резултати можете да разгледате в цялата секция със Завършени проекти от ЗИД-КО ЕООД.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече