Жилищна сграда с магазини и фитнес зала

Жилищна сграда с магазини и фитнес зала

Детайли

Тип: Жилищна сграда с магазини и фитнес зала. 

Местонахождение: гр. Благоевград, ул. Майор Стефан Иванов №1 – В

Описание: Жилищната сграда е с РЗП 1378.63кв.м. Състои се от 3 броя магазини и 13 броя апартаменти. Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/. Ново строителство с отлични условия за живот и възможност за реализиране на търговски площи.

Инвеститор: ЗИД-КО ЕООД

Изпълнител: ЗИД–КО ЕООД

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Зид-ко ЕООД е строителна компания в София, която изгражда из основи проекти за ново строителство. Майстори сме в изграждането на груб строеж и реализираме вашите проекти според всички съвременни стандарти, методи и иновативни технологии в строителството. Тази  гъвкавост в прилагането на технология на изпълнение ни е извоювала място сред лидерите на пазара на добрите строителни фирми в София.


Не случайно в сайта сме поместили нашите Завършени проекти, за да се уверите, че ние не строим само обикновено къщи и кооперации с апартаменти, но и превъзходни сгради тип ново строителство, които са мултифункционални от гледна точка на разпределеното пространство. Съчетание на площ за живеене с търговски площи и места за отдих и тренировка – всичко в една модерна и красиво завършена сграда.


Оттук насетне остават качествената поддръжка, малки ремонти или по-големи строителни услуги, които ще ви позволят да живеете по най-добрия  възможен начин, в апартаменти адекватни на вашите нужди и на хората, които обичате. Докато изграждаме вашия модерен апартамент, ние ви предлагаме идеи за поддръжка на различните компоненти в дома, които подлежат на изхабяване, така че да имат по-дълъг живот. По този начин самата сграда ще запазва своята функционалност и красота за по-дълъг период от време.  


Избирате Зид-ко ЕООД и избирате строително ремонтни услуги в София от най-високо качество.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече