Тристаен апартамент

Тристаен апартамент

Детайли

Тип: Продаваме тристаен апартамент в близост до центъра 

Местонахождение: ул.“Майор Стефан Иванов“ №1, вход А, ет.5, ап.18,  гр. Благоевград

Етаж: 5

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда, на изключително комуникативно място, в близост до център, поликлиника, училище и детска градина. Състои се от голяма спалня, дневна с кухненски бокс, коридор, две тераси и санитарен възел. В сградата има асансьор.  

Площ: 89.00м2

Цена: 51 620 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

В строителна фирма Зид-ко, вярваме че конкуренцията на пазара за избор на строителни фирми в София, поражда повече избор сред собствениците на апартаменти, така че да изберат строително ремонтни услуги. Тази среда създава среда за ремонти на апартаменти в София на конкурентни цени и хората могат да отсеят от добри строителни фирми и техните конкретни услуги.


Ние сме специализирали нашата дейност към ремонт на апартамент в София, цялостен ремонт на апартамент, вътрешни ремонти на апартаменти, ремонт на баня, ремонти на баня в София и цяла Софийска област. Намесата ни е в интериора е абсолютно професионална като спазваме всички съвременни стандарти за качество и безопасност на труда.


В сайта ни, можете да намерите всички видове строителни услуги, които предлагаме, разпределени в категории, цени за строителни ремонти на квадратен метър и цени по договаряне; цени за ремонт на апартамент в София, ремонт на баня цени и всякаква друга информация, която ще ви е от полза, за да се свържете с нас.


Изберете нас, за да направим вашия ремонт на апартамент в София със стил, качество и финес и за отличен краен резултат. За да видите вашето вътрешно пространство по начина по-който винаги сте искали.  

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече