Двустаен апартамент

Двустаен апартамент

Детайли

Тип: Продаваме двустаен апартамент в близост до ЮЗУ Неофит Рилски - напълно завършен и обзаведен (ново строителство)

Местонахождение: ул. “Дойран“ №27, ет.2, ап.3 и ап.4,  гр. Благоевград

Етаж: 2

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда в близост до ЮЗУ Неофит Рилски. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, тераса и санитарен възел. Апартаментите са напълно завършени и обзаведени. 

Площ: 48.05м2

Цена: 25 500 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни.  

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Строителни ремонти на апартаменти в София и строителни услуги чрез строителна фирма Зид-ко ЕООД ще ви осигурят сигурна и качествена намеса в жилищната ви среда. Строителните услуги, които предлагаме за в най-различни посоки и това ви осигурява широка възможност за реализация на цялостен ремонт на апартамент в София или на спешен ремонт, който трябва да се организира и разреши възможно най-бързо.

За нас няма значение, дали изпълняваме ремонт на панелен апартамент, или основен ремонт на апартамент в кооперация в София; ние организираме екип и правим ремонти и строителни услуги в София и в жилища от типа ново строителство, луксозни апартаменти, студиа, мансарди. Списъкът е дълъг, затова можете лесно да се ориентирате според вашата нужда за ремонт на апартамент и според това, което ние предлагаме като строителни услуги.

Като много добри строителни фирми в София и ние разчитаме на интерактивен подход с нашите клиенти. Така на сайта сме изложили всички важни подробности около строителните услуги, които предлагаме, техните цени, методи на работа и как да се свържете с нас.

Имаме строга политика, която гарантира ясно определяне на цените, индивидуален подход пред всеки собственик, скрепяване на сделката с договор – защото знаем, че времето и парите ви са ценни за вас, и търсите добра строителна бригада в София, гарантирана от строителна фирма. Е, ние сме тук, за вас!

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече