Тристаен апартамент с две спални

Тристаен апартамент с две спални

Детайли

Тип: Ремонт на апартамент; ремонт на спалня, ремонт на кухненски бокс, ремонт на тераса

Местонахождение: ул.“Майор Стефан Иванов“ №1- В, ет.5, ап.12,  гр. Благоевград

Етаж: 5

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда в близост до центъра и е напълно завършен и обзаведен. Състои се от две спални, дневна с кухненски бокс, коридор, две тераси и санитарен възел. 

Площ: 57.07 м2

Цена: 34 200 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

В многото наши предложения и снимки за завършени проекти, които са на сайта на Зид-ко ЕООД, вие можете да се уверите в деликатната работа и стил, които сме внесли в интериора чрез различните видове ремонти на апартаменти. Приоритет за нас са изпълнения на ремонти в малки апартаменти в София, ремонт на панелен апартамент, ремонт на баня в апартамент в София, ремонт на апартамент модерно строителство, ремонт на мансарда и много други строителни услуги.

При положение, че сте в деликатната ситуация да търсите добра строителна фирма за ремонт на апартамент в София и вашето положение съвпада с изложените категории за строителни ремонти на апартаменти, продължете престоя си в сайта ни. Така ще разгледате всички видове ремонти които предоставяме на собствениците на апартаменти в София и Софийска област.

Нашите майстори работят в екип и с технически надзор, така че да изпълнят професионално всеки вид ремонт на апартаменти в София. Услугите, които предлагаме може да са свързани с основен ремонт на апартамент, със спешна ремонтна намеса в апартамента, с ремонт на баня в София. Затова ние имаме строга политика по ценоопределяне и двустранна комуникация със собствениците. Предлагаме ви договорни взаимоотношения, които ще гарантират изпълнението на цената след направения оглед и срока на изпълнение.

От Зид-ко ЕООД сме способни и отговорни. Водим се от най-добрите практики за ремонти на апартаменти и задаваме стандарт, който е нашето предимство в изпълнението на всяка строителна услуга в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече