Двустаен апартамент

Двустаен апартамент

Детайли

Тип: вътрешен ремонт на апартамент в сграда ново строителство; ремонт на спалня, ремонт на баня, ремонт на кухня

Местонахождение: ул.“Дойран“ №27, ет.1, ап.2,  гр.Благоевград

Етаж: 1

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда в близост до ЮЗУ Неофит Рилски. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, тераса и санитарен възел. Апартаментът е завършен 'до ключ' и обзаведен.

Площ: 59.15м2

Цена: 29 500 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

За да улесним ориентацията ви в сайта на Зид-ко ЕООД, изработихме една голяма категория Строителни Ремонти в София, в която са включени строителни фирми София, строителни услуги София, и Строителни фирми цени. Всички те ще ви послужат, за да направите качествената разлика при избора на строителна фирма за ремонт в София.


В сайта, освен това, предлагаме секцията Завършени проекти, за да се уверите чрез богат фотографски материал за качеството на нашите строителни услуги и довършителни ремонти ‘до ключ’, за качеството на нашите вътрешни ремонти на апартаменти. Използвайте тази визуална информация, за да изберете нас, когато имате нужда от ремонт на апартамент в София или някаква друга специфична строителна  услуга – част от нашето портфолио.


За цени на ремонти в София, за ремонти на апартаменти цени, можем да говорим след като направим нашия ‘преглед’ на апартамента. В тези начални моменти на комуникация ще се разбере на каква цена ще се случи изпълнението и за какъв срок. За да няма изненади преди крайния резултат, гарантираме с договор посочената от нас цена за ремонт на апартамент в София. Тя е съобразена, с труда, материалите, и с цени на квадратен метър за конкретни услуги.


В сайта ни, ще намерите лесно всички услуги, ценоразпис и контакти за бърз достъп до нас. Ние ще се отзовем на място, за да положим основите на процеса по ремонт на апартамент в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече