Гарсониера

Гарсониера

Детайли

Вид: Продаваме гарсониера с отлично местоположение

Местонахождение: ул.“Стефан Стамболов“ №61, вход А, ет.2, ап.2,  гр. Благоевград

Етаж: 2

Описание: Напълно завършена гарсониера с отлично местоположение в близост до центъра и стадиона.  

Площ: 37.49м2

Цена: 23 500 евро

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Без значение дали имате нужда от основен ремонт на малък апартамент или от вътрешни ремонти на големи апартаменти, в Зид-ко ЕООД разполагаме със строителна бригада в София, която ще реагира адекватно на вашата поръчка. Заедно оформяме подробностите около вашите нужди относно ремонта в апартамента и избираме решенията, според конкретни строителни услуги, които трябва да се извършват.


В Зид-ко ЕООД подхождаме строго спрямо ценовата политика и на базата на икономическия ресурс вие получавате предварителен списък и оценка на материалите, тяхната цена, график и срок на изпълнение. При положение, че не ви се занимава със закупуване на материали, можете да оставите всичко на нас и да разчитате, че ще направим най-добрите покупки на съвременни и иновативни материали за вашия ремонт на апартамент в София, и ще получите касова бележка за това.


Ремонтите във вътрешното пространство на всеки апартамент, могат да превърнат средата за живот в едно още по-добро място от преди, за да осмислят нуждата и извършването на всеки ремонт. Можете да мислите вашия малък и голям апартамент да го дадете под наем, да го продадете, да го ипотекирате, но при всички положения той трябва да има здрави системи и инсталации, така че да бъде атрактивен на пазара. За външната красота и за излъчването в интериора, вече можете да се доверите на нашите строителни услуги по лепене на плочки, шпакловки, монтаж на окачени тавани  и всички други услуги и цени на квадратен метър поместени на сайта.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече