Тристаен апартамент в близост до центъра

Тристаен апартамент в близост до центъра

Детайли

Вид: Продаваме тристаен апартамент ново строителство в близост до центъра (напълно завършен и обзаведен)

Местонахождение: ул. “Майор Стефан Иванов“ №1- А, ет.4, ап.14,  гр.Благоевград

Етаж: 4

Описание: Апартаментът е напълно завършен и обзаведен. Намира се в нова жилищна сграда в близост до центъра, поликлиниката и полицията. Състои се от две спални, дневна с кухненски бокс, коридор, две тераси и санитарен възел. В жилищната кооперация има и асансьор. 

Площ: 76.50м2

Цена: 46 000 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни.

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Изцяло в стилът на работа на строителна фирма Зид-ко ЕООД е да излага пред своите клиенти, пред собствениците на апартаменти, свои завършени проекти ‘до ключ’. Това може да даде представа за качеството, стила и професионализма, с които ще се ползвате ако изберете нас, за да изпълним ремонт на апартамент в София.


Като повечето добри строителни фирми в София, ние разполагаме с богат набор от строителни услуги, които може да са от полза в най-различни видове ремонти. Предлагаме вътрешни ремонти на апартаменти, които се отличават с много добра подготовка за работа, с изпечени майстори в строителните ремонти свързани със сухо строителство, монтаж на окачени тавани, монтаж на гипсокартон, лепене на плочки, изпълнение на мазилки и замазки, и много други професионално изпълнени строителни услуги.


Изключителен приоритет в дейността на нашата строителна фирма в София е качествения ремонт на баня, така че да се ползвате с радост и удоволствие от всички модерни нововъведения в съвременните типове баня.


Не се колебайте да ни потърсите, след като разгледате сайта ни, за да си направите справка за строителните услуги, които извършваме. Ние сме готови да работим за вас според вашите изисквания, а като гарант за ремонт на апартамент на цена определена след оглед, е договорът, който ще сключим.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече